Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megosztották szerelmük titkát.

  Immár tíz éve tart Rékasi Károly és Pikali Gerda kapcsolata – a titkukra sokan kíváncsiak. Bár mindketten nagyon elfoglaltak, nem véletlen, hogy kapcsolatuk ennyire idilli: sokat tesznek azért, hogy a köztük lévő tűz ne aludjon ki. A romantikát is igyekeznek megőrizni, hiszen még mindig randiznak.

  „Most is épp egy olyan időszakot élünk, amikor Gerdának rengeteg a színházi munkája. A próbák és a fellépések mellett szinkronszerepei is vannak. Mindemellett azért két munkája között sikerül időnként randiznunk. Legutóbb például elmentünk együtt ebédelni, majd a Margit-szigetre. Lehuppantunk a szökőkútnál, kicsit lazítottunk, töltődtünk, miközben élveztük egymás társaságát. Mi ezt »randalgásnak« hívjuk. Tíz év után is fontosnak érezzük, hogy szakítsunk időt ilyen programokra” – mesélte a HOT! magazinnak Rékasi, hozzátéve: neje mellett tapasztalta meg, milyen is egy kiegyensúlyozott kapcsolat.

  Az egyik legfontosabb dolog az, hogy merjük magunkhoz engedni az örömöt

  – emelte ki a Barátok közt egykori sztárja.

 • Csak egy átlagos nap Berlinben.

  Jared Letót sosem kellett félteni, ha merész vagy extrém dolgokról volt szó. Bár leginkább megjelenésével szokott feltűnést kelteni a színész-énekes, most épp azzal vonzotta magára a tekinteteket, hogy fényes nappal nekiállt falra mászni. Házfalra.

  Leto egy berlini szállodát hódított meg kívülről, bármiféle segédeszköz, biztosítás és konkrét indok nélkül. Bár valószínűsítik, hogy egy TikTok-kihívás állhat a dolog mögött, egyelőre nem tudni, pontosan miért mászott fel majdnem az első emeletig, majd vissza a 30 Seconds to Mars frontembere. A videóra vett mutatványnak mindenesetre komoly közönsége volt nemcsak a közösségi oldalakon, de a német főváros utcáján is.

   (via 24.hu)

 • Tom Pelphrey-vel egy éve alkotnak egy párt.

  Március végén jött világra Kaley Cuoco és Tom Pelphrey első közös gyermeke, egy kislány, aki a Matilda nevet kapta. A sztárpár viszonylag hamar belevágott a családalapításba, hiszen a kicsi születésekor még 11 hónapja sem voltak együtt, szerintük ugyanakkor ezzel semmi baj sincs, hiszen első látásba beleszerettek egymásba.

  „Rögtön egy hullámhosszon voltunk. Már nem vagyunk 20 évesek, szóval úgy voltunk vele, akkor belevágunk a dolgokba vagy sem?” – mesélte egy podcastban a színésznő, aki szerint csak azért élte túl kapcsolatuk a baba érkezését, mert rendkívül sok segítséget kapnak a szüleiktől.

  „Anyukám a legjobb, és igazából Tom anyukája is. Jönnek, segítenek, de nem tolakodók. Nagyon szerencsések vagyunk” – vallotta be Cuoco, akinek lelkesedését mi sem példázza jobban, mint hogy a kistesóról érdeklődő kérdésre is azonnal rávágta: igen, még több gyerkőcben gondolkodnak kedvesével.

 • Nagyon gyorsan szőrösödik, ezért egy szörnyetegnek tartja magát.

  Sok nő számára a testszőrzet tabutéma, de nem Eva Mendesnek. A 49 éves kubai-amerikai színésznő a minap az Instagram-oldalán vállalta fel, hogy kétnaponta borotválkoznia kell, pontosabban az ún. dermaplaningnek nevezett kozmetikai eljárásra van szüksége gyorsan növő arcszőrzete miatt. Ezt az eljárást egyébként szakember végzi egy speciálisan kialakított, ívelt pengével, mellyel nem csupán a szőrszálakat, pihéket, de az elhalt hámsejteket is eltávolítja az arcról, és ránctalanító hatása is van.

  Randiguru című film sztárjának ettől olyan bársonyosan puha az arca. Hogy milyen sűrűn jár a kezelésre, egy rajongója kérdésére válaszolva árulta el. 

  Egy szörnyeteg vagyok, szóval majdhogynem minden másnap elvégeztetem

  – üzente Ryan Gosling párja, akinek szavait a PageSix idézte.

  Ha kiráz a hideg, a szőrzetem egyből visszanő. Érti valaki ezt? Ha a zuhany alatt borotválom a lábam, és kiráz a hideg, akkor teljesen felesleges volt belevágni

  – tette hozzá. 

  Néhány nappal ezelőtt egy olyan kétgyermekes anyukát is bemutattunk, aki büszkén viseli a szakállas nő becenevet. A kanadai Ontarióból származó 39 éves Gennevieve Vaillancourt egy hormonbetegséggel dacol, és motivációs trénerként mindenkit az önelfogadásra buzdít.

Rovatok