Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Andris budapesti bölcsődés, szenzoros ingerkerülő, azaz zavarja a nagy zaj, a tömeg. Így nem is szeret olyan helyre menni, ahol sokan vannak. Ám imád játszani, bábozni, és az volt a vágya, hogy egyszer eljuthasson a Budapest Bábszínházba, de úgy, hogy

  ott csupán hárman vannak: ő és a szülei.

  Kívánságát az idén 150. születésnapját ünneplő Budapest teljesítette. A főváros ugyanis egy éven át minden hónapban megajándékozza egy lakóját. Májusban Andrist, aki végre eljuthatott a Budapest Bábszínházba.

  A háromtagú családot 2023. május 30-án, Andris születésnapján tuktukkal szállították az Andrássy úti bábszínházba. Ott L. Nagy Attila és Pájer Alma bábművész csak és kizárólag Andrisnak bábozott. A fiú kedvenc meséit, a Nyúl Pétert és a Babarókát adták elő. Majd ezt követően mackójelmezben megjelent Szabó Simon, aki mesefigurákkal díszített tortát hozott.

 • Ragyogott az énekesnő.

  Az 53 éves színész-énekesnőt egy elképesztő Valentino farmerruhában látták Los Angelesben, amint néhány közeli barátjával vásárolgattak éppen. JLo és társasága néhány bútorboltba is benéztek, mivel nemrég fejezték be férjével, Ben Affleckkel a közös otthonuknak az átalakítását és úgy tűnik, most szeretné berendezni azt.

  A hollywoodi álompár tavaly nyáron mondták ki a boldogító igent Las Vegasban, amelyet aztán egy háromnapos lakodalom követett Affleck birtokán. Kapcsolatuk azóta igen harmonikusnak tűnt, viszont az elmúlt hetekben nem egy videó szivárgott ki, amelyeken azt látni, hogy a nyilvánosság előtt szólalkoznak össze. 

 • Bevált módszerekkel dolgozik a tévés.

  Schumacher Vanda pár hete költözött haza Los Angelesből, nemrég pedig a Cannes-i filmfesztiválon járt. A műsorvezető ennek apropóján készített egy TikTok-videót, ahol nem csak azt mutatta meg, hogy telik ott egy napja, de azt is elárulta, miként igyekszik elérni, hogy elit körökbe tartozó személyekkel barátkozzon össze.

  „Nyilván azért jöttem Cannes-ba, mert itt azért az ember elég könnyen barátkozik, mindenki a filmiparban dolgozik, azért elég jól lehet kapcsolatokat építeni. Van egy ilyen szokásom, hogy bárhol is járok a világban, mindig a legdrágább vagy a legelegánsabb kávézókba ülök be. Ez egy nagyon jó taktika" – mesélte a ValóVilág 11 háziasszonya, aki szerint egyrészt így mi is fontosnak érezhetjük magunkat, mert inspirálóan hat a környezet, másrészt így fel tudjuk hívni magunkra a figyelmet.

  Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy a mai világban a kapcsolati rendszer az egyik legfontosabb. Lehetsz te akármilyen tehetséges, ha nem veszed magad körbe jó emberekkel. A legkönnyebb módja, hogy tartozz egy társadalmi réteghez, hogy ha ugyanoda jársz, ahova ők is. Ha mindennap látják a csinos fejedet ugyanabban a kávézóban, étteremben, boltban és utcában, akkor egy idő után valahogy mégiscsak spanokká váltok.

 • Elég bizarr, de van, aki szívesen megvenné.

  Összesen 500 ezer dollárt, azaz körülbelül 172,2 millió forintért kezdték el árulni az interneten azt a félig megevett pizzaszeletet, amelyet a világhírű rapper, Drake hagyott meg. Úgy tudni, hogy a Hotline Bling című dal előadóján a haverja, Lil Yachty rapper akart magának egy kis pénzt keresni. Először a 24 órán át elérhető Instagram-történetében írt arról, hogy eladná a megcsócsált gyorsételt.

  A rajongók közül kommentben többen is megjegyezték, hogy igényt tartanának a torontói rapper maradékára.

   (via indy100)

Rovatok