Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Dwayne Johnson egy imádni való videót osztott meg kislányairól az Instagram-oldalán. A felvételen a Szikla és gyermekei, a 7 éves Jasmine és a 4 éves Tia láthatók, amint rózsaszínű festékkel pingáljak ki a színészt. Az 50 éves filmsztár azt is megosztotta, hogy lányai egy gyors sminket akartak neki készíteni, mielőtt egy online megbeszélésre ment volna. Végeredményként a megbeszélést törölni kellett, és azóta is igyekszik lemosni magáról a temérdek mennyiségű festéket.

  Lesz majd, amikor ezek már nem fogják érdekelni őket, de addig se mondhatják, hogy nem vagyok benne mindenben

  – írta videójához a színész.

 • Mikor már azt hihetnénk, hogy lecsillapodtak a kedélyek, újabb fordulatot vett a Fekete Vonat tagjai közötti botrány. L.L. Junior és egykori zenésztársa, Beat feszült egymásnak, ugyanis utóbbi továbbra sem tudja elfogadni, hogy bár szakmailag sikeres, de bevétel szempontjából sikertelen lett újraalakuló koncertjük. A január 7-i, Papp László Budapest Sportarénában rendezett koncert ugyanis telt házas volt, de mégsem hozta meg a remélt anyagi sikert, ezért a későbbre beígért koncertjük is elmarad, és a zenekar végleg feloszlik.

  Bár Beat és Fatima fejenként majdnem 4 millió forint előleget kapott, nagyjából 10 milliós bevételre számítottak. Beat legutóbb azt is elárulta, hogy az összegből adósságait törlesztette, de munkásszállón él, amit azóta el kellett hagynia, így jelenleg barátai segítik. A rapper a dühét dalba is foglalta, amit L.L. Juniornak címzett, erre reagált most egykori zenésztársa.

  Engem hibáztatni bármiért is nem lehet. Nem akarok beleszállni ebbe, bennem sokkal több a szeretet. De én ugyanolyan szerződéssel rendelkeztem, mint ők, sőt mi több, én előleget sem vettem fel. Ők viszont több előleget vettek fel, mint ami járt volna valójában. És nem kellett visszafizetniük ezt a pénzt, a koncert szervezője a tartozásukról lemondott. Mindenki gáláns volt velük. Erre azt illik mondani, hogy köszönöm szépen!

  – mondta L.L. Junior a Tények stábjának.

  Akkor volt beígérve pénz, ha magas szintű dolgot tudtunk volna hozni. Telt ház volt, de mennyi tiszteletjeggyel... Több év után érhet el valaki olyan sikert, hogy beárazhatja magát 5-6-8 millió forintra. Ezt a Fekete Vonat elérte egy este alatt. Azt, hogy sajnos nem tudtak a többiek élni ezzel, és a menedzsment vagy a sors helyett keresnek valakit, akit hibáztathatnak, azt nagyon sajnálom

  – tette hozzá Junior, aki a maga 1,5 milliós bevételét gyerekeknek adományozta.

  (via Bors)

 • Mint az kiderült, Lady Gaga Joaquin Phoenix mellett fog szerepelni a Joker közelgő folytatásában, ami a Folie à Deux alcímet viseli. A Todd Phillips rendezésében készülő filmből korábban megkaptuk, hogyan fog kinézni Phoenix ismét Arthur Fleck szerepében, de most még több izgalmas forgatási fotó látott napvilágot. 

  Az alábbi képeken ugyanis először láthatjuk Lady Gagát Harley Quinn szerepében, ami már most rendkívül ígéretesnek látszik. Íme:

 • Egy brit család a saját padlásán talált rá a Harry Potter és a bölcsek köve című könyv egyik első kiadására, amely mostanra közel 6 ezer fontot (azaz 2,5 millió forintot) ér.

  Az egész úgy kezdődött, hogy Kirsten Kane édesanyja 2022 novemberében padlástakarítást végzett, amikor rátalált több gyermekholmi mellett J. K. Rowling nagy sikerű könyvének ritka példányára. A belsejébe Kirsten neve volt felírva, ezért az anyukája megkérdezte tőle, hogy meg akarja-e tartani. Azonban egy kis netes keresgélés után kiderült, hogy a regény első kiadás, amelyet a Bloomsbury Kiadó jelentetett meg 1997-ben, és egy kisebb vagyont ér. Végül a könyvet eladásra kínálták, amiből egy saját gyermekfelvigyázó vállalkozást indítottak be, amire már régóta spóroltak.

Rovatok