Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Eddig tartott a rekordnyeremény.

  Ahogy arról beszámoltunk, a múlthéten rekordösszeget ütött meg a ValóVilág 12. fődíja, amely idén (az eddigi évekhez képest elsőként) nem fix, különböző játékok és feladatok kapcsán folyamatosan nő vagy csökken.

  A 41 millió forint átlépése után nagy volt az öröm a villában, ez azonban nem tartott sokáig, most ugyanis drasztikusan lecsökkent a nyereményalap, méghozzá mindössze pár perc leforgása alatt. A műsorvezető Puskás-Dallos Péter egy árveréssel érkezett a luxusbörtönbe, egy-egy szeretteiktől érkezett kép, videó és levél került kiárusításra a játékosok között, akik bekötött szemmel, a fődíjból licitálhattak ezekre a meglepetésekre.

  Bár Kikidi, Dzsigeri és Ádi taktikusan egyszer sem emelték fel a kezüket, a családi ereklyék hallatán vérszemet kaptak a többiek: Geri, Dorka, Giada és Reni harcának hála a levél és a videó licitje elképesztő magasságokba emelkedett, így összesen 11,5 millió forintot szórtak el a három ajándék megszerzésére.

  „Mindjárt itt a finálé, hamarosan mindenki találkozik a szeretteivel, erre elköltenek ennyi pénzt! 9 napig vagyunk még itt!” – mondta összetörten Kikidi, az aukciót pedig természetesen hatalmas veszekedés követte.

  36 millióig is elmentem volna, ha ez titeket még jobban felidegesít!

  – kontrázott rá Giada.

 • Ifjabb Schobert Norbert után a nővére is ringbe lép.

  Az RTL a minap bejelentette, kik lesznek azok női versenyzők, akik a 2024-es Sztárboxban szorítóba lépnek majd. Idén azonban bevezettek egy fontos újítást: a mezőny ezúttal két részre oszlik, pehelysúlyban és könnyűsúlyban is négy-négy hölgy küzd majd a bajnoki címért. Köztük a Schobert-házaspár lánya, Lara is kesztyűt húz, amiről gondolatait a közösségi oldalán osztotta meg.

  „Sokan azt gondolják, hogy mindent tudnak rólam és közben csak nagyon kevesen ismernek... Sokáig egy páncél mögé bújva szemléltem azt az előítéletekkel teli világot, amiben felnőttem, és amelyben a szüleim nap mint nap állják a sarat” – kezdete bejegyzésében a fitneszoktató. 

  Évekkel ezelőtt az RTL Álarcos énekes című műsorában még csak egy fagyijelmez mögé bújva mertem remegő lábakkal a színpadra állni. Eltelt néhány év, rengeteg fájdalommal és tapasztalással teli pillanat, melyekbe lelkileg sokszor majdnem belehaltam, de ekkor a telefonom megcsörrent, és tudtam, hogy itt a lehetőség, és én készen állok arra, hogy kibújjak a páncél mögül, és megmutassam, hogy ki is vagyok valójában.

  – fogalmazott a Schobert lány, majd a Rocky-sorozat hatodik részéből idézett egy részletet.

  Hiszen: »Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet, de nem az számít, mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni. Bírni kell a pofont, és muszáj menni tovább. Csak így lehet győzni!« – Sylvester Stallone

  Rubint Réka lánya zárásképpen sok sikert és jó felkészülést kívánt a többi résztvevőnek, hozzátéve: „De azért csak óvatosan, mert jövök”.

 • Kellemetlen meglepetés fogadta őt Magyarországra visszatérve.

  Ismét Magyarországon pihen Horváth Éva, aki több mint két éve már, hogy Balira költözött férjével és két gyermekével. A nyaranta azért rendszeresen hazalátogató egykori szépségkirálynő most a Bükk tájait vette célba családjával, Instagram-bejelentkezése alapján viszont kellemetlen meglepetés fogadta őt itthon. 

  Képzeljétek el, teljesen le vagyok döbbenve. 8800 forintot fizettünk három felnőttnek és egy gyereknek. Alexnek nem kellett fizetni, ezért csak egy gyerek van benne. Ezzel a kisvasúttal fogunk a Szalajka-völgybe elmenni, és ez csak az odafele vezető út, mert 17 600 forint lesz ennyi embernek oda-vissza ez a pár kilométer. Én megmondom őszintén, teljesen le vagyok döbbenve ezektől az áraktól. Ez valami elképesztő! Írjátok már meg nekem, hogy ti ehhez már hozzászoktatok-e!

  – magyarázta a blokkot mutatva 24 óráig elérhető Instagram-történetében. Horváth nemrég egyébként arról mesélt, már szívesen hazaköltözne végleg, de egy célja még akad kint Indonéziában.

  (24.hu)

 • Imádja az apaságot.

  Aurelio Caversaccio börtönből való szabadulása óta teljesen megváltozott, ugyanis a rácsok mögött tudta meg, hogy édesapa lett. A korábbi botrányhőst rendkívül megviselte a bezártság, sok mindent átértékelt magában, erről most a Borsnak adott interjújában mesélt. A celeb bevallása szerint a börtönben minden nap ugyanolyan, amit pedig elég nehezen dolgozott fel, hogy a harmincadik születésnapját még a Maldív-szigeteken ünnepelte, a rá következőt pedig már a rácsok mögött.

  Bent csak egy szám vagy, én voltam az MF1681. Az első néhány hónap nagyon nehéz volt. Soha nem akarok visszakerülni, minden szabályt betartok. Amikor egy embernek elveszik mindenét, konkrétan mindenét, az egzisztenciáját, a szabadságát, a méltóságát… Aki egyszer bekerül – két év nagyon sok idő –, az egy életre megtanulja, mit szabad és mit nem. Senkire nincs szükségem, hogy a jó úton tartson, mert az a két év… senki nem tudja, mit kellett ott kiállnom.

  Az egykori villalakónak a börtönben töltött ideje alatt egy kislánya is született, Sofi, akivel akkor találkozhatott először, amikor büntetése maradékát reintegrációs őrizetben tölthette a bajai otthonában. A szülőség pedig nagyban segített neki megkomolyodni: tudatos, felelősségteljes apuka szeretne lenni.

  Gyermeke nevelésében is segít, így például ragaszkodik ahhoz, hogy az asztalnál egyenek, valamint minden este elrakatja a játékokat, hogy ne változzon a lakás egy nagy gyerekszobává.

  Igyekszem mindenből kivenni a részem, egy ideje már a kakis pelenkát is kicserélem. A fürdés például már az én feladatom: bárhol vagyok napközben, mindig igyekszem hazaérni 7 órára, és együtt fürdünk Sofival. Olyankor egy óra bolondozás van, nem érdekel, ha kiloccsan a víz, vagy az egész fürdőszoba egy nagy habtenger lesz. Ez a mi időnk, és semmiért nem mondanék le róla

  – fogalmazott Aurelio, aki párjával tudatosan hozta meg a döntést, hogy nem mutatják meg a gyermekük arcát. Hozzátette, a második gyermekükre is rábíznák majd, hogy később döntse el, szeretne-e szerepelni, ugyanis még egy kislánynak nagyon örülnének.

  Szoktunk róla beszélgetni a szerelmemmel, Nikivel, hogy lehetne még egy gyerkőc. Olyan jó, amikor az embernek van egy édestestvére! És így, hogy lányos apuka lettem, nagyon szeretek eljátszani a gondolattal, hogy két lányom van. És akkor három csaj lenne mellettem, nagyon imádnám! Tudok bánni egy lánnyal, egy nővel, mert én is nagyon érzékeny lélek vagyok.

  A kétéves Sofinak egyre jobban megmutatkozik az egyénisége. Aurelio állítása szerint nagyon sok mindenben hasonlít rá a kislánya – de olyanban is, aminek nem feltétlenül örül: „Nagyon hangos és nagyon akaratos, akárcsak én. Ha valami nem úgy van, ahogy ő szeretné, akkor elég hangosan ad hangot ennek. De egyébként kincs ez a gyerek, nyilván egy pillanat alatt az ujjai köré csavar!” – tette hozzá.

Rovatok