Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A modell még tavaly augusztusban jelentette be, hogy gyermeket vár.

  Dukai Regina tavaly novemberben osztotta meg követőivel, hogy összeházasodott szerelmével, akinek férjéről mindössze annyit lehet tudni, hogy civil, és már több mint három éve alkotnak egy párt. A házaspár a decembert pedig már hármasban tölthette, addigra ugyanis megszületett az első közös gyermekük, aki az Olivia nevet kapta. A modell gyermekéről ritkán posztol, most azonban a féléves csöppségről egy képet is megosztott Instagramon, és a következőt írta mellé:

  Elillant 6 hónap. Fogalmam sincs mivel érdemeltem ki őt és az ő zseniális természetét. Nem rám ütött! Szerintem odafent, odaát vagy bárhonnan is érkezett hozzánk, szóltak neki, hogy leendő jóanyád kicsit zizi és a saját érdekedben próbálj meg vele jófej és elnéző lenni

  – olvasható Dukai Regina közösségi oldalán, majd így folytatta:

  Rettegtem a terhességtől, az anyaságtól, de ő mindent megtett és megtesz azért, hogy megkönnyítse nekem. Tanulok tőle minden nap! A türelmét, az elszántságát, a kitartását, a kedvességét, a jókedvét! VigyorBugyor... így (is) hívja Anyu és tényleg! Mosolyog, amikor csak teheti. Még reggel ébredésnél is! Na ezt viszont még tanulnom kell!

  – fejtette ki posztjában a modell, amit a Bors szúrt ki.

 • Videó is készült az esetről.

  Eléggé kikerekedett Taylor Swift chicagói koncertközönségének a szeme a minap, amikor az énekesnő váratlanul köhögni, majd öklendezni kezdett a színpadon. A furcsa jelenetet levegőért kapkodva próbálta megmagyarázni az énekesnő:

  „Lenyeltem egy bogarat. Nagyon sajnálom” –  takargatta arcát Swift, aki rém kínosan érezte magát a történtek miatt. Szerencsére gyorsan és frappánsan lereagálta a szituációt.

  Finom volt. Van arra bármi esély, hogy ezt senki sem látta? 

  – viccelődött utána a popsztár. A jelenetről készült videót már több százezren látták a Twitteren.

  „El tudjátok hinni, hogy egy bogár elment az Eras turnéra, és találkozott Taylor Swifttel, amíg én nem?” – írta a posztot feltöltő rajongó a felvételéhez.

  (via 24.hu)

 • Elég drága ízlése van.

  „Mi van a táskámban?” videót készített a TikTokra Kylie Jenner, dizájnertáskájának tartalma pedig sokakat meglepett. A The Kardashians sztárja ugyanis ahelyett, hogy blokkokat, parfümöt vagy rágógumit kapott volna elő 4500 dolláros (1,55 millió forintos) Bottega Veneta táskájából, egy gyerekeknek való Rolexet is előrántott. 

  Stormi kicsi órácskája is itt van

  – mutatta fel a karórát, amely a Page Six szerint 40 ezer dollárba (13,79 millió forintba) kerül. 

  Igazából az enyém volt, de egyszer egy szülinapi partin ezt viselte. Nézzétek, milyen kicsi a csuklója! Aztán már nem kellett neki

  – mesélte a kétgyermekes anyuka, akit a kommentelők nem kíméltek, mondván, hogy mi szüksége lehet egy ötéves kislánynak egy ilyen drága kiegészítőre.

  Azért fontosnak tartotta elmondani azt is, hogy nem nézte át a táska tartalmát, mielőtt elkezdte volna felvenni a videót, ezért követői nyugodtan elhihetik, hogy a sminkmogul saját márkájának termékeit, így például a kézfertőtlenítőt is, a mindennapokban is használja.

  Ha látni szeretné, mi lapul még Kylie Jenner dizájnertáskájában, kattintson ide és ide.

 • A katasztrófavédelem a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy vízelvezető csatornába szorult egy hód még múlt péntek éjjel Érden, a helyi víztározónál.

  A bajba jutott állatot az állatvédők sem tudták kimenteni, ezért kérték a katasztrófavédelem segítségét. Az érdi hivatásos tűzoltók lezárták a csatornaszemeket, majd vízzel elárasztották a csatornát. A vízzel telt csatorna másik végénél sikerült sérülés nélkül kimenteni a hódot, akit ezután az állatvédők biztonságos helyre szállítottak.

  A tűzoltókat oly mértékben megihlette a mentés, hogy rímbe is foglalták az eseményt:

  Robin Hód Érden

  Volt egy Hód, a Robin,

  Nem ült soha trolin…

  Erdőszélen, folyóparton,

  Ágat rágott, nem volt pardon!

  Elromlott az iránytűje,

  Érdnek fordult, hegytetőre!

  Csatornába tévedt szegény,

  Tűzoltók vitték haza a legényt!

Rovatok