Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A férfi eléggé meglepődött, amikor kiderült, nem jött be a trükkje, túljártak az agyán a szereplők.

    Szokatlan próbatétel elé állította Az álommelő versenyzőit Balogh Levente: ezúttal arra volt kíváncsi az üzletember, jelöltjei mennyire állják a sarat, ha megtévesztésről, hazugságról van szó. Ennek kiderítéséhez egy igazi szakember segítségét kérte Danny Blue személyében, aki több tesztet is megpróbált bemutatni a szereplőkön. A legtöbben értetlenül álltak a mentalista pontos megérzései előtt, ekkor jött Gergő, akinek először sikerült megingatnia a férfit:

     A varázs később újra megtört, ekkor Zsuzsi és Rachel járt túl Danny Blue agyán – bár a mentalista magabiztosan állította, a két lány közül Zsuzsi hazudik, nála van az egyetlen kiosztott fekete golyó, az végül Rachel kezéből került elő.

    „Akkor én most átvertelek téged?” – fordult a lány Danny Blue felé, aki kissé meglepődött a kudarcba fulladt leleplezésen, hiszen több jel is egyértelműen arra utalt, hogy a másik hölgy volt az imposztor.

    „Egy picit sikerült, de ez megesik, ez benne van a pakliban” – válaszolta, hozzátéve:

    Hét emberből kiválasztani azt az egyet, aki kamuzik, az nem egy könnyű feladat.

  • Meglepő élményekről számolt be a Jóbarátok forgatása kapcsán a sikersorozat egyik vendégszereplője, Olivia Williams. A korona Camilla Parker Bowles-ját is alakító színésznő a szitkom negyedik évadának végén, Ross esküvőjén játszotta Felicityt, az egyik koszorúslányt, és mint most felidézte, a munkálatok közel sem olyan jó hangulatban teltek, mint ahogy azt az ember elsőre feltételezné.

    „Megrázó” – jellemezte tapasztalatait egy szóval a The Independentnek Williams, majd kifejtette, a munkálatok közben például megismerkedett egy nagyszerű, idős színésznővel, aki kifinomult volt és remekül hozta karakterét, de az egyik (szándékosan meg nem nevezett) producert nem győzte meg a játéka, nyilvánosan leüvöltötte a fejét.

    Rákiabált, hogy „Nem vagy vicces!”, és a hölgy másnap már nem jött vissza. Ez azért elég riasztó volt.

    Ráadásul semmi beleszólása nem volt azzal kapcsolatban, hogyan alakították át külsejét.

    A Jóbarátok egy márka volt, amibe illeszkedned kellett. Megmondták a sminkes-fodrászok, itt így kell kinézni, ezt fogjuk veled csinálni. Ebbe beletartozott, hogy lényegében teljesen kiszedték a szemöldököm. Szó szerint könyörögnöm kellett, hogy ne tegyék, mert más munkámhoz lehet kelleni fog. Ebben az értelemben megrendítő volt.

  • Le sem tagadhatná világhírű szüleit.

    Rohan az idő, 18 éves lett a napokban Hollywood egykori kedvenc sztárcsemetéje, Suri Cruise! Tom Cruise és Katie Holmes kislányát ugyan a paparazzifotósoknak hála gyerekként sokat láthatták a rajongók, az utóbbi időben a tinédzser kerülte a nyilvánosságot, többen meglepődhetnek hát épp születésnapján készült friss képeit látva, hiszen ezeken már egy kész felnőtt nőként szerepel rajtuk.

    Kétség sem fér hozzá, Suri egyaránt örökölt édesanyja és édesapja vonásaiból is, ember legyen a talpán, aki meg tudja mondani, melyik híres szülőjére hasonlít jobban a nagylány:

Rovatok