Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Közös fotósorozaton szerepel Hollywood jelenleg egyik legfelkapottabb sztárpárja, Kendall Jenner és Bad Bunny – akik hivatalosan ugyan még mindig nem erősítették meg  a kapcsolatukat, de a világ számára már nyílt titok, hogy több mint fél éve együtt vannak.

  A szerelmeseket a Gucci új táska- és bőröndkollekciójához készült reklámokon, képeken és videón láthatjuk, amelyet stílusosan egy repülőtéren rögzítettek. A modell számára természetesen nem volt új a feladat, énekes párja viszont eddig nem sűrűn próbálta ki magát hasonló feladatkörben, ezt néhány internetező szóvá is tette a végeredményt látva. 

  „Kendall miért néz ki úgy, mint aki épp lekési a járatát, Bad Bunny meg mintha elvesztette volna az anyukáját a reptéren?” – tette fel a költői kérdést egy kommentelő, más pedig arra volt kíváncsi, miért fogja ilyen természetellenesen a táskát a puerto ricói zenész.

  „Úgy sétál, mintha egy bankrablásról jönne.”

 • Még idén megérkezhet Beyoncé tavasz óta zajló, nagyszabású Renaissance világturnéjának filmje, legalábbis erről értesült több forrás is, köztük a Deadline. Állítólag már gőzerővel zajlanak a tárgyalások a produkció kapcsán, ami (ha hihetünk az elsődleges információknak) bőven több lesz, mint egy egyszerű koncertmozi: a popdíva dokumentumfilm-jellegű végeredményt tervez, ahol a látványelemek és a show felépítésének kidolgozásán át azt is szeretné megmutatni rajongóinak, mi is zajlik általában a kulisszák mögött.

  A kiszivárgott információk alapján a kész projekt decemberben kerülhet a mozivásznakra, sokan azonban rögtön kritikákkal illették Beyoncét, miszerint Taylor Swiftet és az október közepén premierező The Eras Tour filmjét másolja.

 • Beköszöntött az ősz, halloweeni lázban égnek már világszerte a legtöbb helyen – például ebben a kutyamegőrzőben is, ahol nem csak a töklámpások kerültek már ki a folyosóra, de beöltözős bulit tartottak a dolgozók az aznap náluk lévő ebeknek.

  Rakéta, egyszarvú, tengerész, angyalka vagy épp repülőgép jelmez is került a négylábúakra, akik a róluk készült, lassan virálissá váló videó alapján nagyon élvezték a partit, gazdáik pedig csak azt sajnálták, hogy ők nem lettek meghívva a buliba.

Rovatok