Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elképesztő felvételek készültek Afrikában, amint egy bátor varacskos disznó megmenti fiatal malacát egy leopárd támadásától.

  A zambiai Lusakában rögzített képeken jól látható, hogy a találkozás akkor kezdődött, amikor a nőstény leopárd lesből támadt a családra, és elragadta az egyik malacot. A bátor varacskos disznó anya azonban hatalmas agyaraival a leopárd hasába csapott, és a levegőbe repítette azt, vele együtt a kis malacát. A ragadozó meglepettségében elejtette a kölyköt a szorításából, és gyorsan a sűrű növényzetbe menekült. A kis varacskos disznó így az anyja védőösztönének és erejének köszönhetően sértetlen maradt. Ezt a nem mindennapi jelenetet Amir Khatri vadvilági fotós örökítette meg.

  A leopárd mozgását követtem, de megdöbbentem, amikor ennek a jelenetnek voltam a szemtanúja. Néhány másodpercig azt hittem, hogy a kismalacnak befellegzett, de aztán az anya menekülésre késztette a leopárdot, ami lélegzetelállító volt. Ez az egész incidens egyértelműen bizonyította, hogy ezek az állatok valójában milyen bátrak.” – fogalmazott.

 • Egy fotóval tudatta a szerelmespár.

  Június végén jelentette be Weisz Fanni az Instagramján, hogy nem csak eljegyezték, de egyből anyai örömök elé is néz. A 31 éves modell akkor Olaszországból posztolt képeket, ahol feltehetően a lánykérésre is sor került. A születendő gyermek nemét eddig még nem lehetett tudni, de azóta megtartották gender reveal partit a szerelmesek, így egy aranyos fotó kíséretében megtudhattuk:

  Kisfiú lesz.

  olvasható a leendő édesanya bejegyzésében, aki azt ígérte, hogy hamarosan egy videóval is jelentkezni fognak. 

 • Féltékenyek is lettek a villalányok.

  Az Éden Hotel bombázói alaposan megbolygatták a kedélyeket, amikor a minap beköltöztek a ValóVilág12 luxusbörtönébe. Majoros Péter Majkavisszatérése után ugyanis a korábbi párkereső-valóságshow szereplői, Fanni és Zsófi voltak a villa legújabb vendégei.

  A villasrácokat látszólag teljesen lenyűgözték az új látogatók, míg a lányok pedig nem győzték leplezni frusztrációjukat. Ugyan szívélyesen köszöntötték őket, mégis érezni lehetett a hölgyeken, hogy nincsenek kibékülve a konkurenciával. Még inkább kinyílt a bicska a lányok – főleg Reni – zsebében, amikor Geri és Dzsigeri egy pezsdítő masszázzsal lepték meg Zsófit. Az adásrészeletet ide kattintva tekintheti meg.

 • Két éve ment férjhez a sportolónő.

  Kapás Boglárka ott lesz azok között a magyar sportolók között, akik a július 26-án kezdődő párizsi olimpiára utazhatnak, és ezúttal is komoly elvárásokkal kezd neki. Bár látja még esélyét annak, hogy döntős legyen, az utóbbi időben a magánéletét is jobban előtérbe helyezte.

  Azt látom, hogy pár év még lenne bennem, Eb-ken, vb-ken döntős szereplésekkel is, de ez már valóban nem motivál annyira. Viszont tényleg 31 éves vagyok, és két éve már férjes asszony, úgyhogy lassan szeretnénk családot alapítani, megkezdeni a felnőtt életünket

  árulta el Kapás Boglárka a Színes RTV-nek, akinek férje, Telegdy Ádám úszó szintén ott lesz az ötkarikás játékokon. Mint mondta, rettenetesen szurkol neki, néha annyi izgul, hogy szinte belebetegszik.

  Az olimpiai bronzérmes, világbajnok és hétszeres Európa-bajnok úszó jelenleg pszichológia szakra jár, amiről szintén mesélt:

  Igazság szerint már általános iskolás korom óta látom magam a lelki szemeimmel sportpszichológusként. De most annyi változás van, hogy egy ideje látom magam úszásoktatóként is, aki 4-5 éves gyerekekkel foglalkozik. Úgyhogy majd meglátjuk.

  – tette hozzá.

  (via Story)

Rovatok