Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A felvétel végén ott maradt a baki.

  Még mindig nagyot megy az interneten az a videófelvétel, amelyet Kiszel Tündéről készítettek olaszországi nyaralásán. A TikTokra felkerült videóban a naptárdíva a tengerben látható: a viharos idő ellenére mosolyogva pillant a kamerába, miközben a hullámok ide-oda dobálják. Kiszel ugyan próbált egyensúlyozni, és integetett is, aztán váratlanul elérte egy nagyobb hullám és a víz alatt találta magát. 

  A víz a papucsát is elsodorta, mire inkább úgy döntött, kimegy a partra. Kiszel először egy héttel ezelőtt tette közzé a videót, amin az internetezők jót derültek, s mivel a poszt már több mint 500 ezres megtekintésnél jár, úgy döntött, megosztja még egyszer, ezúttal azonban már az Instagram-oldalán.

  „Egy kis nyári emlék! Szeretem a tengert! Akkor is gyönyörű, amikor viharos!

  Ez a videó családi videónak készült, a végét le akartam vágni, de a barátnőm azt mondta, vállaljam be, szimpatikus az önirónia!

  TikTok-on már több mint 500 ezren látták és közel 30 ezren lájkolták! Köszönöm” – hálálkodott követőinek.

 • A sztárséf ott segít, ahol csak tud.

  A Konyhafőnök című műsor ismert séfje, Rácz Jenő tegnap délután aggódva osztott meg egy videót a közösségi oldalán, melyből az derült ki, hogy az Oktogon környékén egy bajba jutott macskára figyelt fel a magasban. 

  A ház tetején ott van egy cica, aki nem tud visszamenni az ablakon keresztül a lakásba. Most már egy jó ideje ott van szegénykém, próbálkozik.

  – hívta fel a figyelmet Rácz Jenő, arra kérve követőit, hogy ha bárki tudja, kihez tartozik az állat, tudassák vele minél előbb.

  A sztárséf Instagram-posztjának köszönhetően hamar kiderült, ki lakik az említett ingatlanban, az egyik kommentelő pedig mindenkit megnyugtatott végül: „Most vette be a gazdája. Megvan a cica!”

 • Megszámlálhatatlan mennyiségű tevét adtak volna érte, vallja Bódi.

  Thaiföld után Egyiptomban pihent nemrég Bódi Guszti és felesége, Margó, akik rengeteg élménnyel gazdagodtak. A zenész ráadásul nem győzte levakarni az arab férfiakat a nejéről, akit többen meg is akartak venni tőle.

  Bódi úgy meséli, azért utaztak el, mert a feleségének akart kedvezni, aki amellett, hogy mindig ment vele a koncertekre, a házimunkát is megcsinálta minden egyes nap. Arra azonban nem számítottak, hogy megbabonázza a helyi férfiakat.

  Margó egy egzotikus csaj, úgyhogy nem lepődtünk meg, hogy lépten-nyomon meg akarták őt venni. Megszámlálhatatlan mennyiségű tevét adtak volna érte, legalább 10 csávó könyörgött, hogy adjuk el, de mondtam, hogy az én feleségemet a világ összes tevéjéért sem adnám oda. Ennyi teve nincs a világon!

   – mondta a Borsnak Bódi Guszti.

 • Közös fotó is készült róluk.

  Magyarország köztársasági elnöke egy váratlan találkozásáról osztott meg fotókat a közösségi oldalán. Mint kiderült, Novák Katalin a világhírű amerikai gitárossal, Slash-sel találkozott össze egy repülőtéren. 

  Váratlan reptéri találkozás Slash-sel. Többek között olyan felejthetetlen gitár riffeket köszönhetünk neki, mint a Guns N' Roses »Sweet Child o' Mine« vagy »Welcome To The Jungle« slágereinek akkordjai.

  – olvasható a magyar államfő Instagram-posztjában.

  Mint ahogy arról korábban az index is írt, Novák Katalin köztársasági elnök nemrég az Egyesült Államokban, Austinban találkozott Elon Muskkal a Starlink, a Tesla és az X tulajdonosával. A találkozójukon tárgyaltak többek közt a világot érintő demográfiai válság megoldási lehetőségeiről is.

Rovatok