Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nagyszabású koncerttel készül a Margitszigeten az Anna and the Barbies, ugyanis fennállásának 20, évfordulóját ünneplik. Ennek apropóján a zenekar frontembere, Pásztor Anna adott interjút a hot! magazinnak, melyben arról beszélt, hogyan élték meg ezt az időszakot.

  Végignéztem az albumborítóinkat és a képeket is, amelyek az albumokba kerültek. Azt mutatják, miben voltunk akkor; nagyon durva dolgokon mentünk keresztül. »Főhősként« és nőként mindent vehemensebben élek meg

  – magyarázta az énekesnő, aki mint kiderült, ezt úgy érti, hogy ő maga is átélt nagy megpróbáltatásokat.

  Mint fogalmazott, a közlésvágy hajtja, ő csak – dallal, ruhával, sminkkel, tánccal – közvetíti az univerzum üzenetét, nem okoskodni próbál. Bár az énekesnőnek ami a szívén, az a száján, de sosem azért, mert „ő jobban tudja”.

  „Azt látom, hogy a társadalom egy skatulyába rak, és ott tart. Például egyszer a billentyűsünk azt mondta egy rúzsomra, hogy az a szín nem én vagyok. Mire én: »Mi van? Olyan színű vagyok, amilyet éppen magamra kenek!« És ez az életre is igaz: mindig tudjuk bővíteni a színeinket” – idézi a Bors Pásztor Annát.

 • Szépségversenyen járt az influenszer.

  A Jákob Zoltán kegyeiért folyó küzdelmet ugyan elvesztette a Nagy Ő című realityben Péntek-Gyulai Virág, de arról nem mondott le, hogy az álmait kövesse és megtalálja az igaz szerelmet. Nagy Ő Virág egyébként modellként és fitneszversenyzőként tevékenykedik, így gyakran utazik a világban. Ezúttal Balira látogatott, hogy egy ottani szépségversenyen vegyen részt, amit egyúttal egy csajos kikapcsolódással kötött össze. A fitneszversenyző a Ripostnak azonban arról számolt be, hogy egy kellemetlen eset árnyékolta be a kint létét. Mint kiderült az egyik nap ellátogattak egy majomrezervátumba is, ahol az egyik állat megharapta.

  Még a hajamat is megtépte. Sikítottam, és futottam. De azt mondták, hogy ez mindennapos, és nem szabad a szemükbe nézni. De csak a táskámhoz nyúltam, mert azt akarta kinyitni. Ezek a majmok elcsennek mindent, és erre figyelni kell. Én meg nem hagytam magam, és ahogy a táskámat elhúztam, véletlenül meglöktem. Nem nagyon, de az a kicsi pont elég volt, és elgurult a gyógyszere.

  – mesélte az esetet a lapnak Nagy Ő Virág, akinek ezután orvoshoz kellett fordulnia. 

  Elég ijesztő volt, amikor megharapott, mert amilyen pici, olyan erős. Rohannom kellett veszettség elleni oltásért, mert ott nem nagyon kezeltek le vagy foglalkoztak ezzel. Van ott elsősegélyszoba, de azt mondták, hogy nem kell aggódni, ezek a majmok le vannak követve, ellenőrzik őket. De az ismerőseim meggyőztek, hogy azért oltassam be magam

 • Kínos pillanatnak lehettünk szemtanúi.

  A Cápák között legutóbbi adásában Kendefi Attila egy kriptoprojektet hozott a befektetőknek. Az 52 éves győri vállalkozó alig, hogy bemutatkozott, azonnal leblokkolt a stúdióban, így Balogh Petya próbált segíteni rajta, megkínálva a férfit saját termékével, ám kiderült, ő nem fogyaszt energiaitalokat.

  Ciki, nem, amikor a saját termékedet sem iszod meg?

  – kérdezett vissza a döbbenten az üzletember.

  Ez nem... Keveset fogyasztok belőle, inkább így mondanám

  – válaszolta Kendefi.

  Mint kiderült, az összes energiaital címkéjéhez egy egyedi kódot generáltak, melyet a weboldalukon regisztrálva kriptovalutához juthatnak a fogyasztók. A Cápáktól 10 százalék tulajdonrészért cserébe 31 millió forintot kért, amely ajánlat végül nem nyerte el egyikük tetszését sem.

 • Új párjával nem zárkóznak el a közös gyermektől.

  Ősszel kerek születésnapot, az ötvenediket fogja ünnepelni Kis Judy. A Groovehouse énekesnője többek között erről is beszélt hétfő reggel a TV2 Mokka című műsorában, ahol annak apropójából vendégeskedett zenésztársával, Kárpáti Zsolttal, hogy nemrég Amerikában voltak fellépni. Utoljára 24 évvel ezelőtt adtak koncertet a tengerentúlon, ahol olyan jó élményeket szereztek, hogy nem zárkóznak el a további utazásoktól.

  Az énekesnő az 50. születésnapja alkalmából is biztosan elutazik majd.

  „Elkezdődik a B oldal, mondjuk azt... de nem baj! Utána is van élet” – mondta nevetve az énekesnő, aki nemrégiben arról beszélt, hogy 50 évesen is szívesen szülne még egy gyermeket. A műsorvezetőnő, Szabó Zsófi kérdésére most így beszélt a babavállalásról:

  Én 37 évesen szültem, tehát nem éppenséggel tinikoromban. Nem abban az életkorban, amikor elfogadnák, hogy »jaj, gyermeket vár!«. Ott is azért már megszóltak, hogy már nagyon késő, és mindenféle veszéllyel fenyegettek, de ezek egyik fülemen bementek, másikon ki... Úgy gondolom, hogy a gyerkőc oda jön, ahova jönnie kell, és hiszem, hogy ők választanak. Ha jönni szeretne, akkor én várni fogom, de kár tervezni, mert mindig másképp alakul az élet

  – szögezte le a Vándor című dal előadója, akinek lánya, Maja már 12 éves.

Rovatok