Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Hivatalosan még nem vált el a nála 26 éves idősebb férfitól, de a papírforma nem zavarja, sőt: férje vezetéknevét is megtartja.

    Noha már fél éve külön él férjétől, Farkas Alexa csak március végén számolt be arról, hogy 26 évvel idősebb férjével, Balázzsal úgy döntöttek, hogy öt év házasság után elválnak. Az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője és a spirituális tanácsadó központot vezető férfi egyelőre nem adták be a válókeresetet, mert nem zavarja őket a papírforma, de az biztos, hogy a továbbiakban csak munkakapcsolatban maradnak.

    Mint azt Farkas meséli, nem volt köztük hangos szó vagy veszekedés, de a közös programok egy ideje elmaradoztak, és kihunyt köztük a szerelem is.

    „Balázs nagyon le van nyugodva, én viszont megyek és törtetek előre. Máshol tartunk az életben, és ez nagyon kiütközött mostanra” – mondta a Story magazinnak Farkas Alexa, aki úgy döntött, megtartja férje vezetéknevét, hiszen mindenki így ismeri. 

    „A vele töltött öt évem a legmeghatározóbb időszak az egész eddigi életemben, és ezt sosem fogom elfelejteni” – emelte ki a korábbi realityszereplő, aki nem zárkózik el egy új párkapcsolattól, de házasságba többet nem menne bele.

    Elvárásom lesz, hogy ha jön valaki, az nyitott legyen a gondolkodásomra, a munkámra. Az se baj, ha egy ideig még senki sem kopogtat, de 30 évesen semmiről sem érzem magam lecsúszva. Édesanyám is 40 évesen szült engem. Az sem baj, ha »csak« lesz egy szuper kapcsolatom, nem feltétlenül gondolkozom gyerekben. Házasságban pedig jelenleg egyáltalán nem. Sőt most az érzem, eszem ágában sincs többet férjhez menni

    – jelentette ki az egykori színésznő, akinek szavait a 24.hu idézte.

  • Ahogy arról az Index is beszámolt, évek óta nem tapasztalt ítéletidő csapott le a Közel-Keletre, köztük az Egyesült Arab Emírségekre is. Dubajban akkora volt a vihar, hogy a villámlás, valamint a hirtelen lezúdult csapadékmennyiség miatt a repteret is le kellett zárni, több gép már csak a vízzel beborított kifutópályán tudott csak landolni.

    A Baliról hazafele tartó Istenes Bence és családja szintén a dubaji reptéren ragadt, szúrta ki a story.hu.

    24 órája úton 2 gyerekkel, abból eddig 10-et a reptéren, és senki nem tudja, mikor mehetünk tovább

    – fogalmazott az azóta már nem elérhető Instagram-történetében a műsorvezető, a szöveg mellé pedig egy őt és Csobot Adélt ábrázoló szelfit is csatolt.

    A reptéren azóta újraindul a forgalom, ám így is nagy fennakadásokra lehet ott még mindig számítani.

  • A producer azóta megbánta, hogy nyilvánosan kritizálta az Eufória sztárját.

    Felbolydította az internetet Carol Baum hollywoodi producer friss nyilatkozata, aki egy szerdai panelbeszélgetést követően arról beszélt a Daily Mailnek, nem tartja indokoltnak a Sydney Sweeneyt övező hatalmas népszerűséget.

    „Van ez a színésznő, akit mindenki imád most - Sydney Sweeney. Nem értem. Megnéztem a repülőn a filmjét, az Imádlak utálni-t, mert már meg akartam. Tudni szerettem volna, ki ő, és miért beszél róla mindenki” – kezdte Baum, aki többek közt az Örömapa vagy a Jóravaló feleség című filmek producereként vált ismertté. Az egyébként az USC School of Cinematic Arts művészeti egyetemen is tanító hölgyet nem nyűgözte le Sweeney romkomja, sőt, egyenesen nézhetetlennek nevezte azt.

    Megkértem az osztályomat, hogy magyarázzák el nekem ezt a lányt. Nem szép, nem tud színészkedni. Mitől ilyen extra?

    Nos, hogy kérdésére a tanulóitól milyen választ kapott, nem derült ki, mindenesetre az internetezők véleményét nem tette zsebre a filmes, csúnyán beleálltak nyers véleménye miatt.

    „Sydney Sweeney 24 éves koráig 2 Emmy-jelölést kapott, 26 évesen pedig 2 kasszasikert hozott össze, aminek főszereplője és producere is volt. Carol Baum önéletrajzában semmi releváns nem szerepel az elmúlt 30 évből” – kelt az Eufória sztárjának védelmére egy rajongója, de később maga a színésznő is megszólalt az ügyben, képviselője az alábbi reakcióüzenetet juttatta el a The Post magazinhoz.

    „Milyen szomorú, hogy egy olyan pozícióban lévő nő, aki megoszthatja szakértelmét és tapasztalatát, ehelyett inkább egy másik nőt támad. Ha ez az, amit a filmiparban eltöltött évtizedek alatt megtanult, és azt érzi, helyénvaló ezt tanítani a diákjainak, az szégyen.”

    Baum azóta megbánta csípős megjegyzését, később arról beszélt, egy másik színész megalázása nem az ő stílusa, az internetezők azonban nem tűnnek túl bűnbocsátónak.

    (via Page Six)

  • Több fotó is készült róla.

    Magyarországra látogatott pár napra A The Walking Dead sztárja, Norman Reedus, aki Instagram-történetében több képet is megosztott a fővárosról. Az 55 éves színész posztolt már magyar zászlót, a Szent István Bazilika „Ego sum, via, veritas et vita” feliratát, a Lánchíd oroszlánját, egy Budapest feliratú hamutálat és az óriáskerék egy részletét.

    Az amerikai horrorsorozat lelkes rajongói azt is kiderítették, hogy melyik budapesti szállodában szállt meg a színész, akivel aztán többeknek is sikerült közös fotót készítenie. Reedus vélhetően forgatni érkezett hazánkba, de úgy tudni, néhány nap elteltével már tovább is utazott.

    (via Bors)

Rovatok