Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Drukkol a mulatós énekesnek, de azt is tudja, hogy nem lesz egyszerű dolga.

    Idén júliusban már szabad lehet Galambos Lajos, melynek kapcsán a Bors Zalatnay Saroltával készített interjút. Az énekesnő volt hazánk első olyan híressége akit, tényleges börtönbüntetésre ítéltek közel húsz évvel ezelőtt. Zalatnay a rácsok mögött töltött éveiről, valamint arról is beszélt, mi várhat a népszerű mulatós zenészre a szabadulása után.

    Hibáztam, két év volt a következménye, megbűnhődtem. (...) Tudtam, ezt végig kell csinálni, túl kell élni lelkileg! És túléltem és újrakezdtem idekint. Nehéz volt, nagyon nehéz, Lajcsinak is az lesz! Amikor a börtön után az első időszakban a fellépésre mész, ott állsz a színpad mögött és reszket kezed-lábad, hogy mit fognak szólni hozzád, hogy fognak rád reagálni. Az nagyon nehéz, mert a közönség olyan, mint a gyerekek, őszintén úgy odamondanak, hogy csak na...

    – fogalmazott az énekesnő, aki szerint Galambosnak lesz annyi lelkiereje, hogy újra talpra álljon és folytassa a zenélést.

    „Neki sok előnye van, ami hátrány is. Ő gazdag, van saját háza, ami előny, de közben pont ezért, mert vagyona van, azt nem igazán szeretik az emberek egy ilyen helyzetben. Miközben könnyebbség, hogy ha nincs fellépése, akkor is van mit ennie, de nehezebb lesz emberek közé mennie. Én szurkolok neki!” – mondta az énekesnő, hozzátéve: a börtönévek nyomot hagytak a lelkében, mivel a  mai napig összerezzen, ha meghall egy szirénát, vagy kulcscsörgést, vagy valaki hangosabban zárja be az ajtót.

  • Képet is láthatunk új szerelméről.

    Nagy Alekosz a minap Facebook-oldalán jelentette be, hogy néhány hónap szinglilétet követően ismét foglalt a szíve. Előző párja egy kétgyermekes édesanya, Varsányi Réka volt, aki az Ázsia Expressz című műsor kamerái előtt szakított a görög celebbel a nyilvánosság szeme láttára. A Blikk úgy értesült, hogy az egykori ValóVilág-győztes közel egy hónapja alkothat egy párt új kedvesével, akivel egyébként március 15-én már megosztott egy közös fotót.

    Tulajdonos: Nagy Alekosz

    – írta posztjában a botrányhős, akinek barátnője nevét egyelőre nem lehet tudni.

  • Élménybeszámolót tartott.

    Peller Mariann az RTL Reggeli műsorában elárulta, hogy nemrég olyan produkción jártak a barátnőivel, amit korábban még csak elképzelni sem tudott. Sokáig csak eljátszott a gondolattal, legutóbb viszont próbát tett a Debrecenben megtekinthető produkcióval. Az ott látottakról most ámulattal mesélt, ugyanis egyszerre tartotta fantasztikus és szürreális élménynek.

    „Elintéztük, hogy tízen barátnők megnézzük a Hot Men Dance Show-t. Képet és videót készíteni tilos volt, úgyhogy sajnos semmilyen fotós dokumentummal nem tudom alátámasztani, hogy ott voltam. […] Értem, hogy van a Magic Mike, de ilyet még nem láttam, amit ez a hét csávó művel a színpadon meg a nézőtéren és a nőkön. Fantasztikus, szürreális, elképesztő! Tényleg zavarba ejtő, de olyan szenvedélyt adnak a nőknek, hogy ez a fő tanúsága az egésznek: vágyálmokat valósítanak meg” – áradozott a látottakról a műsorvezetőnő.

    Peller elmondása szerint a fellépők fantasztikusan táncolnak, és úriemberek, így a női közönséget teljesen magával ragadta az élmény.

    „Én még nem láttam hatszáz nőt őrjöngve tombolni, és egyikük sem maradt úrihölgy. Már az gyanús volt, amikor az előttem lévő sorban egy idős hölgy akkor elkezdett tapsolni, amikor még senki. Róla később kiderült, hogy egy törzsnéző, minden show-n ott van. Őt rendszerint a színpadon meg is táncoltatták a fiúk. Csodálatos élmény volt, fröcsögött a tesztoszteron. Nagyon jó volt azokat a kis fantáziaképeket látni a színpadon, amit nőként igenis elképzelünk. Egy dögös tűzoltót vagy egy szexi papot. Nekem egy dolog hiányzott: a fehér tengerész-egyenruha” – vallotta be Peller Mariann.

  • Mindenkit csak ez a kérdés foglalkoztat.

    Ewan McGregor egy új sorozata, az Egy úr Moszkvában sajtókörútján van, amelyben vélelmezhetően egy újabb nagyszerű alakítást láthatunk majd a világhírű brit színésztől. A LadBiblenek a széria kapcsán lehetősége volt leülni vele beszélgetni, akik szemrebbenés nélkül kihasználták az alkalmat, hogy arról kérdezzék, mikor tér vissza Obi-Wan Kenobi szerepében. 

    Mint kiderült, McGregor elég bizakodó annak az esélyeit illetően, hogy újra eljátssza az ikonikus Jedi mestert. Ugyanakkor elmondta, hogy még nem kapott semmilyen hívást a Kenobi-sorozat folytatása kapcsán, de úgy hiszi, nem most láttuk utoljára a karakterét a Star Wars-franchiseban. Hozzátette, bár előtte évekig kellett titkolja a visszatértét, de ezúttal azt ígéri, hogy elfogja mondani, ha érkezik a felkérés.

    „Imádom ezt csinálni. Remélem, lesz még lehetőségünk egy újabb felvonásra, és bizonyos vagyok benne, hogy igen. Úgy gondolom, hogy van még jónéhány évem, mire annyi idős leszek, mint Alec Guinness volt az Egy új reményben. Szóval van még idő, hogy újabb történeteket meséljünk el.” – jelentette ki a színész.

Rovatok