Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Több milliárd forinttal lett gazdagabb.

  Las Vegas a fényűzés és a kaszinózás fellegvára, így aki arra jár, mindkettőbe szeretne belekóstolni. Az IGT Jackpots információi szerint ugyanakkor egy szerencsés férfi a minap sok szerencsejátékfan álmát teljesítette be. Öt dollárral tért be a Las Vegasban található ARIA Resort & Casinóba, ahol odasétált az egyik nyerőgéphez, amelyből igen sok pénzt tudott kinyerni.

  Úgy tudni, 10,1 millió dollárt, azaz jelenlegi árfolyamon 3,5 milliárd forintot kaparintott meg. Bár nem sokat lehet tudni a mázlistáról, annyi biztos, hogy az ARIA Resort & Casino utóbbi idők egyik legnagyobb nyereményével térhetett haza. Sőt, az értesülések alapján egy olyan géppel sikerült nyernie, amit eddig nem sokan mondhattak el magukról.

 • Folytatódik a cicaharc.

  Hogy fennálló konfliktusukat rendezzék, Kalmár Paulináék úgy döntöttek, egy fényűző találkozó keretein belül leülnének Solomon Zsuzsannával beszélgetni, ám a próbálkozás ezúttal is katasztrófába torkollott. Az RTL-en futó A Város Királynői című műsor szereplőinek nézeteltérése csak jobban elmélyült: szó szót követett, majd a pezsgő is kifröccsent. Solomon így nyilvánította ki álláspontját a vakarószalont üzemeltető Kalmárral szemben, aki köpni-nyelni nem tudott.

  – Amúgy itt vagy?

  – Fejezd be, kérlek! Nem, neked nem vagyok itt.

  – Amúgy beszélek hozzád, mekkora paraszt vagy!

  – Neked nem vagyok itt!

  – hangzott a beszélgetés, majd Solomon Kalmár nyakába öntötte a pezsgőt.

  Tessék, most már itt vagy

  – vetette oda még, majd elfordult. A műsor 19:45-kor folytatódik az RTL-en.

 • Jól megtolta a lábnapot.

  A napokban vált virálissá az interneten egy fotó, amely az egyik Los Angeles-i edzőteremben készült Hilary Duffról. A 36 éves énekes-színésznő a Daily Loud által megosztott felvételen egy „felkötött” bő pólóban és egy edzőnadrágban látható, amiben nem is lenne semmi kirívó, csakhogy a nadrág testhez simuló, ezért szépen kiemeli Duff vonalait. A háromgyermekes édesanya, aki 2000-es évek egyik legkedveltebb tinisztárja volt, ennek tanúsága szerint nem hagyja ki a lábnapot.

  A Lizzie McGuire című sorozat sztárja évek nem titkolja: évek óta intenzív edzéstervet követ – hetente háromszor vagy négyszer megy a személyi edzőjéhez –, aminek meg is látszik az eredménye. A rajongók a korábban Twitterként ismert X-en nem is hittek a szemüknek: csak úgy záporoztak a fotó alá a tweet-ek, amelyekben megjegyezték: ez a fotó nem valódi, csak szerkesztett lehet. Páran arról is írtak, hogy alig hiszik el, hogy Lizzie McGuire időközben felnőtt nő lett, míg voltak, akiknek feltűnt, hogy a kép nem mostanság készült.

  (via Unilad)

 • Legalább fél óráig kergették a visítva szaladó Albertet.

  Bűnözők helyett egy szökött disznó nyomába kellett eredniük a rendőröknek a minap New Jersey belvárosában. A négyéves sertés egy helyi sertésfarmról szökött meg, a rendfenntartóknak pedig nem volt könnyű dolguk: alaposan meg lettek izzasztva, mire elkapták. 

  A rendőrség közlése szerint az Albert Einswine névre keresztelt kurta farkú sokkal gyorsabb volt, mint azt legtöbben gondolnák. Albert visítva szaladt, a rendőrök lasszóval sem boldogultak vele. A vígjátékba illő incidensről videó is készült, amelyen jól hallható, hogy a rendőrök jót kacagtak a több száz méteren át tartó disznóüldözés közben. Albert szerencsére nem sérült meg, de a rendőrök elmondták: minden tudásuk, amit a rendőrakadémián szereztek, mehetett a levesbe.

  (via New York Post)

Rovatok