Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Varga Márk, azaz G.w.M igencsak meglepte Hajdú Pétert, amikor arról beszélt neki a Beköltözve Hajdú Péterhez felvételén, hogy egy hónapban akár 20 milliót is keres a haknijaival. A Frizbi TV műsorvezetője elmondása szerint egy pillanatra el is gondolkozott azon, hogy talán rossz pályát választott magának.

  Őszintén elcsodálkoztam, amikor Márk arról beszélt, hogy falunapos, haknikból össze lehet kaparni havi 20 millió forintot. Bevallom, ettől leesett az állam. El is gondolkodtam... G.w.M ráébresztett, hogy pályatévesztettem.

  Azt nem állítom, hogy az énekhangom alkalmassá tesz a sikerre, de végül is a felével is beérném.Talán A Nagy Duett után együtt kellett volna maradnunk Zoltán Erikával és ma már nekem is fényes, zenei karrierem, de legalábbis teli hakninaptáram lehetne” – mondta nevetve a Borsnak Hajdú, aki őszintén beszélt arról, milyen benyomásai vannak a rapperről.

  „Természetesen téma volt a felvételen az a gyűlöletcunami, ami folyamatosan éri Márkot és Edinát. G.w.M azt mondta, hogy egyáltalán nem érinti őt érzékenyen ez a helyzet. Úgy látja, hogy sok millióan szeretik őket és egy kisebb csoport nem, és szerinte csak annyi történik, hogy ez a csoport szeret hangosabban »kiabálni« a neten. Ahogy én látom ezek nemcsak szavak, hanem őszintén így is gondolja és talán igaza is van. (...) Márk azért öltözik folyton márkás cuccokba, mert ezzel is azt szeretné üzenni a rajongóinak és követőinek, hogy nincs lehetetlen. Onnan is el lehet jutni nagy magasságokba. Ő megvalósította az álmát, ami részben az volt, hogy megengedhessen magának luxusruhákat.”

 • Semmire sem vágyik jobban az életben, mint egy szerető társra, mégsincs valami nagy szerencséje a szerelemben annak az 52 éves férfinek, aki naponta akár 3-4 órát tölt el azzal, hogy a különböző tárkereső alkalmazásokon próbál ismerkedni. Damon Birch már rutinos a nők jobbra húzásában, és megvan a maga módszere arra, hogyan kezdeményezzen beszélgetést, de hiába. 

  Az angliai leicester városában élő férfi kedvét mégsem szegi, hogy nem találja párját: nem adja fel, töretlenül bízik abban, hogy megtalálhatja a nagy Ő-t. Birch, aki szakmája szerint projektmérnök, ám jelenleg munkanélküli, azt mondja: 

  Függő vagyok. Naponta három-négy órát pörgetem a tárkereső applikációkat. Még akkor is ezt csináltam, amikor dolgoztam: kimentem a mosdóba, és csak jobbra húztam, aki tetszett. Az exfeleségemet is egy közösségi oldalon ismertem meg. Tizenkét évig voltunk együtt, de 2022 novemberében elváltunk

  – mesélte a férfi, aki jelenleg is a szinglik táborát erősíti.

 • Szinte süt róla a luxus.

  Rácz Jenő nem azon hírességek táborát erősíti, akik magánéletüket féltve őriznék a nyilvánosság előtt. A Michelin-csillagos sztárséf életének legfontosabb történéseiről mindig beszámol valamilyen formában a médiában; így történt, hogy a rajongók az esküvőjéről is láthattak felvételeket, de azt is megosztotta, hogy mikor született meg az első közös gyermeke Rácz-Gyuricza Dórával. Kislányukról, Kamilláról is szokott posztolni, a csöppség arcát azonban nem mutatja. Különböző műsorokban is szívesen szerepel, magánélete ugyanakkor nem nyitott könyv.

  Ezért is számít kivételesnek az az Instagram-bejegyzés, amelyben bepillantást enged az otthonába. Arról a helyről ugyanis, hogy hol él kis családjával, eddig nem sokat mutatott. Az alábbi videóban az aranyozott csempéjű, tágas konyhája látható, amelyet a legmodernebb gépekkel szereltek fel.

  „A séf élet nem csak a konyha forgatagáról szól, hanem arról is, hogyan töltődünk fel a hosszú napok után” – olvasható a videónál.

 • Az online vásárlás élménye és egyszerűsége miatt sokan döntenek úgy, hogy az üzletekben való rohangálás és a próbafülkénél, majd a kasszánál való várakozás helyett inkább az internetről rendelik meg azokat a ruhadarabokat, amelyekre szükségük van; vagy azokat, amelyek csak úgy megtetszettek nekik böngészés közben. De nem minden esetben garantált, hogy azt az öltözéket kapja meg az ember, amit rendeléskor a képen látott. Ezzel kapcsolatos tapasztalatát osztotta meg az egyik pórul járt internetező.

  Egy 30 éves anyuka, Naomi Lashington úgy mesélte: egy szoknyát rendelt az egyik külföldi webshopból, amely ugyan alapból nem mindennapi szabású volt, ám arra cseppet sem számított, hogy a ruházat leginkább egy hálózsákra hasonlít majd. Lashington legalábbis ahhoz tudná hasonlítani a ruhadarabot, amelyet csak egy méretben lehet kapni. Bele is bújt: csak a feje látszott ki belőle.

  Szerencse, hogy a helyzethez kellő humorérzékkel tudott állni. Alább láthatja reakcióját:

Rovatok