Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Vivienne Westwood márka égisze alatt vonult a kifutón.

  Mindenki nagy meglepetésére ismerős arc tűnt fel a párizsi divathét Vivienne Westwood bemutójának kifutóján Sam Smith személyében.

  A nyáron Budapesten is fellépő 31 éves énekes az ikonikus márka nagy rajongójának hírében áll, ezúttal pedig modellként mutathatta be a 24/25-ös őszi-téli kollekció egyes darabjait. Smith kétszer is végigvonult a közönség előtt: először egy V-nyakú felsőt viselt kockás kabáttal, térdoknival, platformos magassarkúval és apró-, már-már fehérneműnek is beillő skótszoknyával, másodjára pedig egy lyukacsos anyagú, földig érő fekete kabátot viselt egy fekete hálóval díszített kalappal.

  Az extrémebb öltözetek egyébként sem állnak távol az énekestől, így a közösségi oldalakon landolt videók tanulsága alapján Smith valóban profikhoz méltó magabiztossággal vonult végig a kifutón még a nem túl bokabarát cipőjében is:

 • Lessünk be egy izgalmas forgatás kulisszái mögé!

  Jövő hétvégén, azaz március 8-án érkezik a Netflix kínálatába Millie Bobby Brown legújabb filmje, a Hercegnő és a sárkány. A színésznő ezúttal egy tőle eddig nem megszokott, igazán harcos szellemű karakter bőrébe bújik, Elodie hercegnőt személyesíti meg, akit újdonsült férje szülei egy sárkány barlangjába száműznek véráldozat gyanánt.

  A látványos fantasy-t egy angliai stúdióban forgatták, épp ott, ahol az Enola Holmes első részét is, így Brown számára kifejezetten izgalmas volt a visszatérés. A kulisszák mögé most a nézőket is elkalauzolta, az alábbi videóból kiderül, hogyan is nézett ki egy napja a díszletek között a színésznőnek.

  „Ez a történet annyira gyönyörű. Egy ifjú hölgyről szól, akit Elodie-nak hívnak, és egy harcos lesz belőle. Szerintem ez egy nagyon menő karakterív, hogy megmutassuk, a félelme nem tudja legyőzni őt, sőt, hogy még a leges-legkisebb lány is felveheti a kesztyűt egy sárkány ellen” – fogalmazott a 20 éves filmsztár.

 • Évekig alakították Gábor és Lali karakterét.

  2022 őszén, 10 év után ért véget az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat, amelynek két főszereplője, Király Péter és Kamarás Norbert most a Palikék világa by Manna című YouTube műsorban vendégeskedett. Gábor és Lali megformálói a mai napig ugyanolyan jó barátságban vannak, mint a forgatások alatt, de a Joe-t alakító Varga Miklóssal is közeli kapcsolatot ápolnak.

  Király ráadásul nem csak legjobb barátaival, de egy ideig aktuális párjával is együtt forgatott, hiszen egykori kedvese, Kovács Dóri szintén az ÉNB csapat tagja volt évekig. Ez pedig néha eléggé megviselte a férfit.

  „Szörnyen nehéz volt. Amikor te szeretsz valakit, amikor valakivel intim kapcsolatban vagy és együtt élsz, és azt látod, hogy egy másik szereplővel ágyjelenet van, csókjelenet van. Olyan botrányaink voltak, hogy a forgatás megállt. Tehát azért ezt normálisan nem lehet kezelni egy egészséges léleknek, hogy azt látod, hogy a párodat fogják, meg vetkőztetik, meg jön ki bugyiban, fekszik rá a pali és fordítva” – mesélte Király, aki a végére kicsit besokkalt a szkripted realitytől, a monotonitástól, és hogy saját identitását feladva, még a forgatásokon kívül is folyamatosan hoznia kellett Gábor karakterét.

  „Így majd két év után azt mondom, hogy lehet, hogy nem minden nap, de hiányzik ez a dolog, a csapat.”

  Hasonlóan vélekedik a dologról Kamarás Norbert is:

  „Anno mikor vége lett engem nem érintett annyira rosszul. Én is azt érzem, hogy lélektanilag a legjobb időpontban lett vége, mert a vége az már egy kicsit elfáradt. De mindent ennek köszönhetünk, egyszerűen olyan élményekbe volt részünk, másnak biztos vagyok benne, hogy egy egész életen át nem adatik meg ennyi” – mesélte a férfi, aki bármikor szívesen visszatérne a tévéképernyőkre, de most élvezi új, vidéki életét.

 • Egy extrém képet is csatolt posztjához.

  Fésűs Nelly alaposan megviccelte Instagram követőit, ugyanis egy drámai hangvételű, hosszú üzenettel jelentkezett be hozzájuk a minap:

  Igen! A hír igaz. VÉGE!!!! Nehezen indult a kapcsolatunk. Azt gondoltam az idő mindent megold, de nem. Nem tudtam azonosulni az érzéseivel. Nekem túl hideg túl fagyos... Így meg kellett hoznom egy nehéz döntést. Tudom, hogy az életem része marad ezen nem tudok változtatni, de most egy ideig hallani sem akarok róla! És az is igaz, hogy a helyét átvette valaki más aki számomra az igazi és örök szerelem. És mindenkitől elnézést kérek, hogy itt osztom meg de azt gondoltam jogotok van tudni. Tőled is amiért pellengérre állítottalak de ez ki kívánkozott belőlem.

  A félreérthető szöveget olvasva persze rajongói elsőre azt hitték, véget ért a színésznő és Vajtó Lajos kapcsolata, de szerencsére erről szó sincs, hiszen utolsó soraiból kiderül, kinek is címezte azokat Fésűs.

  „Búcsúzom tőled. Viszlát tél.”

  Fésűs humoros posztjához egy szokatlanul extrémre filterezett szelfit is csatolt, néhányan tehát sejthették, valószínűleg nem ennek kíséretében jelenti be válását – mindenesetre bejegyzésére végére érve követői is jót derültek.

  Valahol mindannyian hasonló rajongásra vágyunk és pont ilyen vicces, vidám kapcsolatra mint a tiétek” – fogalmazott egy hozzászóló.

Rovatok