Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Rossz zebrát nézett ki magának, ezért alaposan megkapta a magáét egy éhes hiéna a dél-afrikai Kruger Nemzeti Parkban. A rendkívül ritka incidenst kivételes felvételeken örökítették meg, melyeket alábbi galériánkban meg is tekinthet. Ezeken a képeken jól látható, ahogy a ragadozó a víz felé igyekező, fekete-fehér csíkos mintázatú patásra támad, ám utóbbi nem adta könnyen a bőrét: egy erőteljes hátrarúgással földre terítette az őt üldözőbe vevő hiénát.

  Trevor Barnett vadvilágfotós, aki a felvételeket lőtte, elmondta: a hiénák falkában vadásznak, s inkább antilopokat, varacskos disznókat, zebracsikókat zsákmányolnak. Általában nem próbálnak megtámadni egy akkora és erős állatot, mint egy felnőtt zebra – amely akár 320 kilót is nyomhat –, kivéve, ha az súlyosan megsérült és könnyebben elejthető.

  Mindenesetre nekünk is fáj, akkorát kapott az éhes hiéna.

 • Azt írja, a smink varázslatra képes.

  Sminkelés előtt, vizes frizurával, majd készülődés után is megörökítette magát Balsai Mónika. A Jászai Mari-díjas színésznő a felvételeket az Instagram-oldalán tette közzé, követői pedig nem győzték dicsérni őt.

  Előtte, utána. Színházi varázslat

  – jegyezte meg a lapozható posztban a Mellékhatás és a Válótársak című sorozatok sztárja, egy hashtaggel kiemelve, hogy kicsit fáradt.

  Balsai Mónika korábban azt nyilatkozta: egyáltalán nem tartja magát szépnek. Külseje miatt bántották is rengeteget a pályafutása során, ám mindezek ellenére tudja, mi tesz jót a megjelenésének.

  Egyáltalán nem tartom magam szépnek, persze, ezt sulykolták belém a felvételik során. Ugyanis nem vettek fel a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. Nagyon sokszor megkaptam indoklásként, hogy »nem vagyok semmilyen«, vagy »se nem csúnya, se nem szép«, különben »sincsenek rajtam erős személyiségjegyek, engem nem lehet észrevenni«... Persze, egyáltalán nem bánom, ha nem ismernek fel az utcán, mert magánemberként nem szeretek kitűnni. Nem gondolom, hogy különleges vagy szép lennék, vannak nálam sokkal szebb nők is, ugyanakkor hiszek abban, hogy ahogy érzem magam, amit gondolok magamról, az befolyásolja a kisugárzásomat, azaz meglátszik rajtam. Ki kéne harcolnom, hogy több időm maradjon az alvásra, mert ha pihentebb vagyok, smink nélkül is jobban nézek ki

  – mondta korábban a Story magazinnak.

 • A dalmata-keverék hamarabb kapcsolt, mint a nő: úgy felugrott az eljegyzési gyűrű láttán, mintha legalábbis az ő mancsára szánták volna.

  A vőlegény feladata, hogy megtervezze a romantikus és emlékezetes lánykérést, amikor elérkezettnek látja az időt arra, hogy kapcsolatát eljegyzéssel is megerősítse, ám a nagy pillanatot rengeteg nem várt dolog elronthatja. Az angliai Plymouth városában élő Josh Stewart kivételes módon azonban nem egy baki, hanem a kutyája, Breeze miatt nem felejti el soha, hogyan kérte meg kedvese, Vicky Jones kezét.

  A dalmata-keverék ugyanis ellopta a show-t: amikor a fiatalember kutyasétáltatás közben váratlanul térdre ereszkedett a szerelme előtt és elővette a gyűrűt, Breeze hirtelen olyan izgatott lett, hogy nem is bírt megmaradni egy helyben. Vicky Jonesnak ideje sem volt feldolgozni, hogy párja gyűrűt készül húzni az ujjára, az eb mondhatni hamarabb igent mondott a házasságra.

  Néhány hónapja egy másik fiatal pár eljegyzési története is nagyot ment az interneten, csak azt a kiskutya véletlenül csúnyán kudarcra ítélte.

 • A szőkeség fotójának elég erős Dr. No vibe-ja van.

  Jó néhány lehengerlő fotó is lapul Daniel Craig lánya, Ella Loudon lapozható Instagram-posztjában, ám az első felvétel keltette fel leginkább a követők érdeklődését. A 31 éves színésznő ugyanis úgy fest, akár az első Bond-lány, Ursula Andress által alakított Honey Rider az 1962-es Dr. No című James Bond-filmben, szúrta ki a 24.hu.

  Andress filmjelenetét itt tudja megtekintetni összehasonlításképpen:

  Ha látni szeretné, hogyan néznek ki most a többi Bond-lány, kattintson ide!

Rovatok