Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az üzletember gyerekei határozottan más utat választottak.

    Új évaddal debütál a Viasat3 Adom a napom című műsora, melynek első adásában Balogh Levente volt Geszti Péter vendége. Az üzletember betekintést engedett egy napjába, majd nap végén a stúdióban beszélgetett a tévéssel. Szóba jött az idősebb lánya, Balogh Szimóna, aki Londonba tanult külpolitikát, mivel a családi biznisz kevésbé érdekelte.

    Mondtam, hogy akkor menjél ki Londonba egyetemre, ha ott is maradsz. Tudomásul kell venni, hogy ezek a nemzetközi iskolák itt, Magyarországon nem alkalmasak... Szimóna azt hitte, hogy elvégzi az iskolát, hazajön és majd térdre borul előtte mindenki, elhalmozzák állásajánlatokkal. Ez nem így történt, utána a második diplomával kitalálta, hogy pszichológus lesz.

    mondta az üzletember, aki úgy gondolja, lánya az utóbbi szakmájában megfogja találni a számításait.

    Bár adta volna magát, hogy a fiatal lány vegye át a stafétabotot az édesapjától, előbbi döntése miatt ez mégsem alakult így.

    Annyira intelligensek a lányok, hogy nem ők akartak visszaélni azzal, aki én vagyok. Lehet, ez is egy tiltakozás a részükről. Hogy még véletlenül se kerüljenek abba a csapdába, hogy apucinak a lányai.

    Mint kiderült, azon a beszélgetésen, hogy a gyerekei szeretnék-e az üzletember nyomdokait követni, már rég túl vannak:

    „A nagyon sikeres szülők gyerekei nem akarják azt csinálni, amit a szüleik. Ez az ő választásuk. Jó, persze van ellenpélda, én az édesapám vonalát vittem tovább. Nekem ő nagy példaképpen volt, nagyon sokat tanultam tőle. Ha a lányaim elmennek élelmiszermérnöknek, akkor támogattam volna őket, de meg se fordult a fejükben.” – tette hozzá Balogh Levente.

  • Attól félt, hogy visszahízik.

    Szabó Zsófi négy évvel ezelőtt reformálta meg drasztikusan az étkezési és sportolási szokásait, melyeket azóta is tart, jóllehet igazi rendszer még nem alakult ki az életében. Elmondása szerint nincs két egyforma napja, mégsem engedi el a gyeplőt, s csak ritkán fordul elő, hogy elfogyasszon egy croissant-t vagy ebéd után elfelezzen egy desszertet. AMokkaműsorvezetőnője maximum két-három kiló súlyingadozást enged meg magának.

    Az egygyermekes édesanya az életmódváltásával kapcsolatban elmondta:

    „Ha valamiben, ebben roppant tudatos vagyok. Az első két évben azért sem engedtem el a gyeplőt, mert féltem, nehogy visszahízzak. Emlékszem, volt egy bikinifotózásom, és ahogy ránéztem a képekre, rögvest az ugrott be, hogy »bár most jól nézek ki, de ugye később is meg fogom tudni tartani az alakom?!'« Ilyen félsz ma már nincs bennem. (...)

    Tilos lenne belépnem egy pékségbe! Illetve otthon is muszáj nagyobb önfegyelmet gyakorolnom. Rendszeresen kapom magam azon, hogy már megint a hűtőt nyitogatom. De hogy mit és mikor eszem egy nap, az változó

    – magyarázta a Story Sztárdiéta különszámában a műsorvezetőnő, akinek szavait a 24.hu idézte. Az is kiderült, hogy Szabó egy nyolc hónappal ezelőtti sérülés miatt hanyagolja a futást, de reggelente piláteszezik, miközben a kisfia, Mendel alszik.

    És itt szeretném megjegyezni, mennyire hálás vagyok az édesanyámnak, aki nélkül megállna az élet. Ugyanis ha a Mokkában kezdek, már az előtte lévő este átjön, ott alszik, hogy hajnalban nyugodtan indulhassak. De ahogy említettem, akkor is jön, ha »csak« sportolni megyek. Nincs bébiszitterem, nem is volt

    – szögezte le.

  • Saját magán is kipróbálta az egyik alkalmazást.

    Pumped Gabo tegnap a közösségi oldalán egy olyan szelfit posztolt, amelyen szinte felismerhetetlenre szerkesztette a kinézetét. Mint kiderült, azon apropóból született az Insta-bejegyzés, hogy kifejtse véleményét az ilyen programokról, amelyekkel szerinte „a nők felismerhetetlen hercegnőre szerkesztik magukat”.

    Nem tudom, kit b.sznak át? Magukat. Ez olyan, mintha kinéznél neten egy fullos BMW M3-at, és mikor odaérsz, látod, hogy ez csak egy fapados 318d... De ez a 318d azt hiszi magáról, hogy ő M3, és elvárja, hogy úgy bánj vele, mint egy M3-mal... Miért? Mert az Instán ő azt a visszajelzést kapja, hogy milyen kurva jó nő... nagyon el van b.szva ez a generáció...

    – magyarázta az izomceleb, aki úgy véli, ezek a képszerkesztő alkalmazások egyre jobban fejlődnek, ráadásul egyre többen használják őket, köztük a hazai celebek is.

    Nem tudom, hol lesz a vége, talán ki kéne posztolni és szétoltani az összeset ? És sok lány talán ettől érzi csúnyának magát, mert ezeket a sz.rrá faceappolt sz.rokat látja

    – jelentette ki Gabo, hozzátéve: „Ja, és csókoltatok minden nőt, aki nem használja, tartsátok meg ezt a jó szokásotokat, keep it real.”

  • Ezúttal nem a szokványos irodai környezetben versengtek. 

    Az álommeló legutóbbi adásában az elnökiasszisztens-jelölteknek ezúttal nem az irodában kellett bizonyítaniuk, hanem futballtudásukról adhattak számot Balogh Leventének. A barátságos mérkőzést egy műfüves focipályán játszották a versenyzők egy másik csapat ellen, akik első ránézésre is komolyabb tapasztalattal rendelkeztek náluk. Ezzel együtt a jelöteknek sikerült megszerezniük a vezetést egy szabadrúgásból, de az első félidő végén kiegyenlített az ellenfél. 

    Nagyon lassú és kis ügyetlen labda volt, amiből gólt kaptunk, de most 1–1 még, úgyhogy bizakodok. Most, hogy megszagoltatták velem a győzelem ízét, elvárom tőlük, hogy nyerjenek.

    – jelentette ki a félidei szünetben az elnök, aki végig a partvonalról irányította csapatát.

    Bár a szünet után erősen kezdett a jelöltek csapata, idővel mégis kiütközött az erőnlét- és tudásbeli különbség, így végül 1–3-ra kikaptak az ellenfelüktől. Az elnök ugyanakkor nem csalódott a versenyzőkben, hiszen az elejétől fogva arra volt kíváncsi, hogyan tudnak egy csapatként küzdeni.

    Először voltak együtt, sokan közülük nem is fociztak. Azért tisztességgel helytálltak,  még gólt is szereztünk, úgyhogy le a kalappal. Annak ellenére, hogy kikaptunk, nem vagyok csalódott, nagyon meg vagyok elégedve az eredménnyel

    – fogalmazott Balogh Levente.

Rovatok