Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A címét még nem találta ki, de egy hónap múlva kész lesz.

  Hamarosan az ország szeme láttára kezd párkeresésbe a Bachelor – A Nagy Ő című reality keretein belül, s közben egy könyvet is ír az életéről és sikereiről Jákob Zoltán. Hazánk egyik leggazdagabb embere pontosabban csak diktálja a gondolatait, mert állítása szerint nem rendelkezik írói vénával. A milliárdos üzletember a sikerhez vezető útját veti papírra, mert úgy gondolja, hogy egy önerőből multimilliárdossá váló ember életében rengeteg fontos fordulópont és meghatározó üzleti döntés van, amiről érdemes beszámolni.

  S bár a teljes tartalmat még nem állította össze, kiforratlan ötletei viszik előre. 

  Azért kezdtem írni, mert mindig megkérdezik, hogy a sikernek mi a titka. A címét nem találtam ki, de körülbelül hónap múlva kész lesz. Önerőből milliárdos tanácsai, élettapasztalatokkal alátámasztva. Ez lesz, fejezetenként elmondok olyan tanácsokat, amiket a saját élettapasztalatommal alátámasztok. Ketten jegyezzük, én diktálok

  magyarázta a TV2 Mokka című műsorában, ahol spenótos quiche-t készített.

  A könyvben A Nagy Ő műsoráról még nem ír, de a siker, a pénz, a hírnév és a körmös birodalom felépítésének menete már mind benne vannak.

 • Le sem tagadhatja boldogságát.

  Mióta nagypapa lett, Stohl András boldogabbnak tűnik, mint valaha. A műsorvezető a boldogságát a közösségi oldalán sem titkolja: a minap egy közös is fotót is közzétett első unokájával, Rózával, aki május 3-án jött világra

  Kétség sem fér hozzá: Stohl Luca kislánya azóta bearanyozza a család mindennapjait.

  Ilyen egy boldog nagypapa

  – írta a képhez a műsorvezető.

  Mint ismert, a műsorvezető családja tavaly nyáron is bővült: ötödik gyermeke, Bella Julianna akkor érkezett.

 • Imádnivaló felvételeket készítettek néhány játékos oroszlánkölyökről a botswanai Moremi Game Reserve nevű nemzeti parkban a minap. A felvételeken, amelyeket a dél-afrikai vadvilágfotós, Sharlene Cathro készített, jól látható, hogy a három öthónapos kölyök színlelt harca egyre intenzívebbé válik: birkózás közben ott harapják egymást, ahol csak tudják, egyik fejre mért ütés követi a másikat – de csak addig, míg a sikertelen vadászatról visszatérő anyjuk közéjük nem csap.

  A nőstény végül megnyugtatta a harci képességeiket gyakorló kölyköket. Cathro elmondta: az anyaoroszlán mindegyik kölykével külön is eltöltött pár percet; úgy tűnt, mintha azt ecsetelte volna nekik, hogyan is kell szépen játszani. A kicsik aztán, unatkozó gyerekek módjára, hamar folytatták a  pusztakezes párbajt.

Rovatok