Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy erősebb buli átlagos befejezése, nem?

  Pete Davidson a minap új filmje, a Transformers: A fenevadak kora kapcsán adott egy interjút, ahol szóba került egyik legfurcsább tulajdona is: egy komp. A komikus egy haverjával, durván betépett állapotban vette meg a Staten Island-i hajót még tavaly januárban, egy online aukción, potom 280 ezer dollárért (azaz nagyjából 96 millió forintért). Nem volt tudatos döntés, így nem is nagyon kezdtek azóta vele semmit, azon kívül, hogy eltervezték, egyszer majd szórakozóhellyé alakítják.

  „Fogalmunk sincs, mi a helyzet vele, próbálunk kitalálni valamit” – vallotta be Davidson, majd humorosan hozzátette:

  „Remélhetőleg egy Transzformersszé változik és lelép, hogy ne kelljen többet fizetnem érte.”

 • A szezon agglegénye el volt ragadtatva a hölgyektől.

  Ahogy arról mi is beszámoltunk, már javában elkezdődött A Nagy Ő új évadának a forgatása, amelyről a műsor kreatív producere korábban elárulta, minden eddiginél több hölgy jelentkezett azért, hogy meghódítsa Jákob Zoltánt. A milliárdos üzletember a minap a Mokkába vendégeskedett, ahol pár kulisszatitkot is megosztott a forgatáson szerzett élményeiről.

  Jól érzem magam nagyon. Sokkal jobb, mint vártam. Emlékszem, beszélgettünk már róla, hogy tartok tőle, milyen lesz. A stáb iszonyat jó, már össze is barátkoztam 3-4 emberrel. A producerrel, a rendezővel, a szerkesztőkkel, Kiss Ramival

  – ecsetelte lelkesen Jákob Zoli, majd amikor Istenes László arról kérdezte, „milyenek a csajok”, rögtön rávágta:

  Brutál jók!

  A milliárdos azt is megosztotta, hogy első körben nem ő válogatott a műsorba jelentkezők közül, csak beköltözésekor látta meg először a hölgyeket, akik különböző módon értekeztek meg a Turai Kastélyhoz. Elmondása szerint egy-két belépőnél majdnem elájult, vagy éppen megdöbbent, szóval mindenképpen lesznek az előző évadhoz hasonlóan izgalmas megérkezések.

 • Az egykori szépségkirálynő szárnyal a boldogságtól.

  Egy hónappal ezelőtt született meg Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M harmadik, egyben első közös gyermeke, Amara. Az egykori szépségkirálynő láthatóan a terhességét is remekül viselte, olyannyira, hogy még a szülés előtt is egy elképesztő táncot lejtettek férjével a kórteremben. Az immár háromgyerekes édesanya most megtörte a hetek óta tartó hallgatását és elárulta, hogyan érzi magát egy hónappal a szülés után.

  Ma 4 hete, hogy megszületett a 3. csodám! Emlékszem, hogy az első és a második szülésem után arról tudtam csak beszámolni, hogy folyton éjszakázom, mennyire fáradt vagyok, és azt fejtegettem, hogy vajon fogok-e még aludni. Most pedig csak azt tudom mondani, hogy kipihent vagyok és szinte semmilyen nehézséget nem tapasztaltam még, amióta 3 gyermekes anyuka lettem, legalábbis eddig nem. (Remélem nem most szóltam el magam.) Nagyon szépen köszönöm mindenkinek azt a rengeteg kedves üzenetet, amit az elmúlt időszakban kaptam. Most már aktívabb leszek, mint eddig.

  írta posztjában Kulcsár Edina, majd zárásul azt kérte követőitől, ha van olyan tartalom, amit szívesen látnának tőle, akkor írják meg neki üzenetben vagy kommentben.

 • Ingyenes kenyérosztást tervez a magyar tenger partjainál.

  Komoly elhatározásra jutott Alekosz öccse, Nagy Tibor: úgy döntött, bojkottálni fogja a balatoni büféseket. Erről egy Facebook-bejegyzésben tájékoztatta követőit.

  „Az Én Híveimnek Nem Fogják 200 Forintért Adni A Szelet Kenyeret Pláne Nekem Nem. Egy Péket Vagy Pékséget Keresek Aki Lesüt Nekem 50 Darab Kenyeret Aki Vállalja Írjon Rám A Cselekedete Nemes Célt Fog Szolgálni.

  Amit Ingyen Fogok Osztogatni A Balaton Parton. Mert Ez Már Felháborító Ami Ott Megy A Balatonon.

  A Mustárról Meg A Kecsuprol Már Nem Is Beszélek Én A Zsebembe Szoktam Vinni Mustárt Mert Én Biztos Nem Fizetek 300 Forintot Egy Adagér” – kezdte a férfi, kenyérosztási tervei mellett pedig egy történetet is elmesélt.

  A legutóbbi, Alsóörsön tett látogatásánál neki kellett kisegítenie a büfében előtte álló kisgyermekes édesanyát, mert túl magas lett a virslit és hekket vásárló hölgy számlája a szószok és a köret miatt.

  „Mondom Álljon Már Meg A Menet. Ha Ezek Nem Lettek Volna Ki Tudta Volna Fizetni De Nem Hagytam Annyiban Megsajnáltam Őket Eljöttek Kikapcsolódni És Enni Szerettek Volna Egy Jót Ezér Kipótoltam A Hiányzó Összeget Nem Akarta Elfogadni Elsőre Noszogatnom Kellett De Végül Elfogadta És Nagyon Hálás Volt Érte .Én Meg Kerestem Egy Másik Büfét Ezek Után” – fogalmazott posztjában Nagy, aki legutóbb egyébként Schobert Lara kegyeiért jelentkezett be.

Rovatok