Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Pocakos fotóval tudatta a hírt.

    Kétgyermekes édesanya lesz Lea Michele, akit a legtöbben a Glee - Sztárok leszünk! című musical-sorozat Rachel Berryjeként ismerhettek.

    A színész-énekesnő Instagram oldalán osztotta meg a gólyahírt követőivel, fotójain pedig már jócskán gömbölyödik a pockja, így valószínűleg nem kell sokat várniuk férjével, hogy újfent szülői örömök elé nézhessenek.

    Anyu, apu és Ever nagyon boldogok!

    – írta posztjához a 37 éves kismama.

    Michelenek és Zandy Reichnek már van egy közös gyermeke, Ever Leo, aki idén lesz 4 éves. Várandóssága híréhez gratulált a szintén állapotos kolléganője, Ashley Tisdale is.

  • hh

    Torontóból jelentkezett be a Tények Plusz műsorába Polyák Lilla és Gömöri András Máté, akik új, kanadai életükről meséltek.

    „Folyamatosan jönnek azok a visszajelzések, amelyek megerősítenek abban, hogy jó úton járok, járunk” – kezdte a színész, aki hamarosan végez egyetemi képzése első évével.

    „Rengeteg új barátra tettünk szert már most, nagyon-nagyon mozgalmas a társasági életünk” – folytatta kedvese, hozzátéve: már munkába is állt kint, ráadásul egy álmát is sikerült valóra váltania ezzel.

    A tanítás az, amit már nagyon régóta el akartam kezdeni, és csak egy pár tanítványra van időm, de ez pont tökéletes most. Kicsit szeretnék átadni abból, amit az elmúlt 25 évben csináltam.

    Polyák emellett koncertezik is, illetve egy új projektbe is belevágott, bár erről egyelőre nem árulhatott el többet. Persze nem tagadják, a honvágy őket sem kíméli, a családtagok és a magyaros ételek mellett azért anyanyelvi színjátszás is pótolhatatlan a maga nemében.

    „Magyarul játszani, vagy magyarul zenés színházat csinálni, az egy teljesen különleges világ. Egy másik dolog. Az nekem tud hiányozni néha, de van bőven most mivel elfoglalni magunkat”. 

    „Annyi felhalmozott élmény van az elmúlt 20-25 évből, hogy tudok ilyenkor pihenőüzemmódon működni, és azoknak örülni, amik vannak. Biztos vagyok benne, hogy nem húztuk még le a rolót” – vette át a szót a kétgyermekes családanya, szavait pedig férje is igazolta.

    „Nyáron mindenképpen megyünk haza, készülünk egy kis meglepetéssel. Annak a részletei még kidolgozás alatt vannak, de mindenképp szeretnénk találkozni majd közönséggel is.”

  • Nagyot nőttek a gyerekek.

    Michael Jackson három gyermeke, Paris, Prince és Blanket több mint 10 év után először jelentek meg közösen a vörös szőnyegen. – írja a People.

    A 25, 27 és 22 évesek testvérek a minap egy különleges esemény miatt utaztak az Egyesült Királyságba, ugyanis az MJ: The Musical londoni premierjén vettek részt. Kijelenthető, hogy egyikőjükre sem igaz az, hogy nagyon keresnék a rivaldafényt: legutóbb 2012-ben szerepeltek közösen nyilvános rendezvényen a nagynénjükkel, LaToya Jacksonnal.

    A musicaltől független egyébként gőzerővel készül egy önéltrajzi film is, melyben Jermaine Jackson gyermeke, Jafaar fogja alakítani a néhai popsztárt. Azt nem ezidáig lehet tudni, hogy Jackson gyermekei szerepelnek-e majd valamilyen formában a filmben.

  • Szereplései bevételét nem tartja elhanyagolhatónak, de nélkülözhetetlennek sem.

    Szabó András Csuti a story.hu-nak adott interjút, amelyben többek között a gyereknevelésről, a tévézés és az üzleti élet egyensúlyáról, valamint párkapcsolatáról is mesélt. Kulcsár Edinával való válása óta saját jogán szerepel különféle celebműsorokban, illetve műsorvezetőként is debütált a Sztárok a reptéren című realityben.

    Örülök, hogy a csapatmunkának köszönhetően sikerre tudtunk vinni egy műsort, nagyon élvezem mind a mai napig a tévézést, de alapvetően én a vállalkozásaimból élek. Természetesen nem elhanyagolhatóak a tévés szereplések bevételei sem, de nem egy nélkülözhetetlen láb az életemben megélhetési szempontból. 

    – kezdi az üzletember, aki éppen ezért neki nem tetsző felkéréseket nem vállal el csak azért, hogy befizesse a számláit. Hozzátette, inkább üzletembernek vallja magát, de azért a tévézést és a vállalkozói létet párhuzamban is tudja menedzselni.

    Mint kiderült, Kulcsár Edina exférjét a nagyszülei ösztönözték a tanulásra, ugyanis az ország egyik legkeményebb gimnáziumába, a Fazekas Mihály Gimnáziumba járatták, onnan pedig a Szent István Egyetemre ment, ahol közgazdászként végzett. A saját könyvkiadóval rendelkező nagyszülők bár jómódban éltek, később is két lábbal a földön maradtak. Csuti ezért saját gyerekeit is arra neveli, hogy tenni és dolgozni kell azért, ha valamit szeretnének elérni.

    Úgy élek, úgy keresek, hogy a sajátom mellett már biztosítottam a gyermekeim jövőjét is. Mindemellett van lehetőségem mára sok hátrányos helyzetű gyereket is támogatni. Nem felejtem el, hogy valamikor turkálóból vásároltunk anyukámmal. Hiszek benne, hogy ha van miből, akkor minél többet vissza kell adni a világnak

    – fogalmazott Szabó András Csuti, akinél az is egyértelmű, hogy szerelmével közös kasszán legyenek.

    Imponál nekem, hogy kérte, az egyetem mellett nálam, a marketingcégemnél dolgozhasson, és nagyon ügyes. Nekem fontos, hogy fel tudjak nézni egy nőre, nem hiszek a klasszikus férfi-női szerepekben. Ugyanakkor nem várom el, hogy az egzisztenciánk akárhányad részét ő teremtse meg

    – szögezi le Csuti, aki a párjával való családalapításra sejtelmesen utalt: „Bius idén diplomázik, ez most az elsődleges. Utána viszont minden elképzelhető. Semmi sincs időhöz kötve nálunk.”

Rovatok