Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy fiatal nő annyira szeret takarítani, hogy feladta a hivatásos állását, hogy beutazza a világot, és ingyen takarítson otthonokat.

  A 29 éves Auri Katariina 2021 nyarán felmondott egy takarítócégben betöltött vezetői állásából, hogy szenvedélyének hódolhasson, és ingyen takarítsa mások otthonát. Auri bevallása szerint szabályosan „a mennyországba érzi magát”, amikor takaríthat, és azóta a világ minden tájáról felkeres embereket, hogy segítsen nekik kitakarítani a koszos vagy rendetlen otthonaikat. Akkor kapott rá a dologra, amikor egy egyedülálló anyának segített rendet rakni a lakásásban, amit ráadásul hónapokig zsebből kellett finanszírozzon. Mostanra több mint 1,5 millió követője van a YouTubeon, ahol takarítási tippeket tartalmazó videóinak köszönhetően ma már szponzorálják, és ez fedezi a költségeit, de még mindig nem kér el egy fillért sem.

 • Egy erősebb buli átlagos befejezése, nem?

  Pete Davidson a minap új filmje, a Transformers: A fenevadak kora kapcsán adott egy interjút, ahol szóba került egyik legfurcsább tulajdona is: egy komp. A komikus egy haverjával, durván betépett állapotban vette meg a Staten Island-i hajót még tavaly januárban, egy online aukción, potom 280 ezer dollárért (azaz nagyjából 96 millió forintért). Nem volt tudatos döntés, így nem is nagyon kezdtek azóta vele semmit, azon kívül, hogy eltervezték, egyszer majd szórakozóhellyé alakítják.

  „Fogalmunk sincs, mi a helyzet vele, próbálunk kitalálni valamit” – vallotta be Davidson, majd humorosan hozzátette:

  „Remélhetőleg egy Transzformersszé változik és lelép, hogy ne kelljen többet fizetnem érte.”

 • A szezon agglegénye el volt ragadtatva a hölgyektől.

  Ahogy arról mi is beszámoltunk, már javában elkezdődött A Nagy Ő új évadának a forgatása, amelyről a műsor kreatív producere korábban elárulta, minden eddiginél több hölgy jelentkezett azért, hogy meghódítsa Jákob Zoltánt. A milliárdos üzletember a minap a Mokkába vendégeskedett, ahol pár kulisszatitkot is megosztott a forgatáson szerzett élményeiről.

  Jól érzem magam nagyon. Sokkal jobb, mint vártam. Emlékszem, beszélgettünk már róla, hogy tartok tőle, milyen lesz. A stáb iszonyat jó, már össze is barátkoztam 3-4 emberrel. A producerrel, a rendezővel, a szerkesztőkkel, Kiss Ramival

  – ecsetelte lelkesen Jákob Zoli, majd amikor Istenes László arról kérdezte, „milyenek a csajok”, rögtön rávágta:

  Brutál jók!

  A milliárdos azt is megosztotta, hogy első körben nem ő válogatott a műsorba jelentkezők közül, csak beköltözésekor látta meg először a hölgyeket, akik különböző módon értekeztek meg a Turai Kastélyhoz. Elmondása szerint egy-két belépőnél majdnem elájult, vagy éppen megdöbbent, szóval mindenképpen lesznek az előző évadhoz hasonlóan izgalmas megérkezések.

 • Az egykori szépségkirálynő szárnyal a boldogságtól.

  Egy hónappal ezelőtt született meg Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M harmadik, egyben első közös gyermeke, Amara. Az egykori szépségkirálynő láthatóan a terhességét is remekül viselte, olyannyira, hogy még a szülés előtt is egy elképesztő táncot lejtettek férjével a kórteremben. Az immár háromgyerekes édesanya most megtörte a hetek óta tartó hallgatását és elárulta, hogyan érzi magát egy hónappal a szülés után.

  Ma 4 hete, hogy megszületett a 3. csodám! Emlékszem, hogy az első és a második szülésem után arról tudtam csak beszámolni, hogy folyton éjszakázom, mennyire fáradt vagyok, és azt fejtegettem, hogy vajon fogok-e még aludni. Most pedig csak azt tudom mondani, hogy kipihent vagyok és szinte semmilyen nehézséget nem tapasztaltam még, amióta 3 gyermekes anyuka lettem, legalábbis eddig nem. (Remélem nem most szóltam el magam.) Nagyon szépen köszönöm mindenkinek azt a rengeteg kedves üzenetet, amit az elmúlt időszakban kaptam. Most már aktívabb leszek, mint eddig.

  írta posztjában Kulcsár Edina, majd zárásul azt kérte követőitől, ha van olyan tartalom, amit szívesen látnának tőle, akkor írják meg neki üzenetben vagy kommentben.

Rovatok