Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Stílust váltott az egykori James Bond.

  Jóformán rá sem lehetett ismerni Daniel Craigre, amikor a napokban megjelent egy jótékonysági rendezvényen a New York-i közkönyvtárban. Az egykori James Bond George Clooney-ék gálájára, a Clooney Foundation for Justice's Albie Awards nevű eseménnyel egybekötött díjátadóra volt hivatalos, ahová a feleségével, Rachel Weisszel érkezett.

  A hollywoodi filmcsillag vörös szőnyeges megjelenése nagy visszhangott keltett: mivel a közönség James Bond katonásan megzabolázott frizurájával szokta meg, most a szokottnál hosszabb, oldalt elválasztott tincsei és a designer szemüvege miatt sokan rá sem ismertek. 

  (via hirado.hu)

 • Szerencsejáték-függőségéről vallott a Barátok közt Novák Lacija.

  Nem indult zökkenőmentesen Tihanyi Tóth Csaba karrierje: elmondása szerint korábban egy békásmegyeri ingatlan árát verte el szerencsejáték-függősége miatt. A Barátok közt egykori szereplője nem tagadja, volt, hogy olykor nagyon nagy összegeket hagyott ott az asztalnál, de időnként azért a szerencse is melléállt. A híresztelések szerint 1997-ben éppen egy váratlanul nyert összegből, pontosabban félmillió forintból alapította meg saját színtársulatát, a Tihanyi Vándorszínpadot.

  Bár a színész kaszinóba ma már nem jár, vállalkozása biztos megélhetést jelent neki és családjának.

  Agglegényként szerencsejáték-függő voltam. Összességében egy békásmegyeri lakás árát vertem el különböző kaszinókban. De 1997. június 16-án benőtt a fejem lágya, amikor rám mosolygott a szerencse. Egy József körúti pókerteremben ugyanis majdnem félmilliót nyertem egy pókergépen. Nem játszottam el a pénzt, hanem vettem belőle egy autót, majd létrehoztam a saját színtársulatomat. Kaszinóba azóta se tettem be a lábamat, viszont a vállalkozásom a mai napig biztos megélhetést jelent a népes családom számára

  – nyilatkozta Meglepetés magazinnak a színész, amit a Blikk szemlézett.

 • Maga a színész is úgy érzi, jó képeket lőtt.

  Igazi sztárkoszorúban érkezett meg állítólagos új párja meccsére Taylor Swift. Az énekesnő pár hete randizgat Travis Kelce sportolóval, aki hétfő esti NFL-meccsére is meghívta a popcsillagot.

  Swift eleget tett az invitálásnak, ráadásul valamennyi A-listás barátját is magával vitte a New Jersey-i MetLife stadionba, hogy közösen szurkolhassanak a Kansas City Chiefs játékosának: Blake Livelyt, férjét, Ryan Reynoldsot, Hugh Jackmant, Sabrina Carpentert és Sophie Turnert is.

  Az X-Man sztárja lőtt is egy közös szelfit a csoporttal (mínusz Turner és Carpenter), ami bár nem lett a történelem legélesebb képe, most mégis hódító útjára indult a neten. Az eredetileg Instagram-sztoriban megosztott képet maga Jackman is élete egyik legjobb szelfijének nevezte.

 • Ezt a kivágott szettet nem lehetett könnyű felvenni sem.

  Nincs hiány izgalmas és extrém szettekből a párizsi divathéten, ahol a magyar topmodell, Palvin Barbara is előszeretettel visel olyan ruhakölteményeket, amelyekre garantáltan felkapják az emberek a fejüket. Az Egyesült Államokban élő modell több extravagáns szettet is magára öltött már a divathéten, a Mugler divatmárka show-ján például egy olyan csipkeruhát viselt, amely úgy fest, mintha kispórolták volna belőle az anyagot.

  Ez a rafinált szabású ruha azért is különleges, mert nyakrésze az egyik oldalon egy vékony csipkemelltartóként és csipkés ruhaujjként, valamint kesztyűrészként folytatódik.

  Palvin vonulásáról videók is készültek, amelyeket a modell a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében meg is osztott.

Rovatok