Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elindult a saját divatmárkája.

  Sebestyén Balázs feleségének, Viktóriának elindult az új divatmárkája, amely különleges darabokat ők maguk terveznek az egyik barátnőjével közösen. – szúrta ki a Blikk. A sztárfeleség – aki korábban televíziós és rádiós szakemberként dolgozott, – pár napja jelentette be közösségi oldalán, hogy egy teljesen új területen próbálja ki magát. Instagram-bejegyzésében a konyhaasztalon ülve pózol egy gyönyörű ruhakölteményben, melyhez a következőt írta: „Most még csak mi hordjuk, nemsokára talán Ti is. Már csak 6 nap...”

  Ebből már tudni lehet, hogy egy divatmárka felfuttatásán dolgozik az édesanya barátnőjével, akivel már az online webshopjukat is útjára indították. Sebestyén nincs egyedül azzal az ötletével, hogy kipróbálja magát a divatiparban, legutóbb Tóth Andi jött ki az első kollekciójával, nem sokkal azután, hogy bejelentette, visszavonul az énekléstől.

  Gyönyörűek lettek a ruhák, nagyon büszke vagyok rád Viki. Álmodtatok egy nagyot, és időt, energiát nem kímélve megcsináltátok! Azért ha világmárka lesz, remélem még tegeződhetünk.. Drukkolok nagyon, legyen sok örömötök benne!

  írta Sebestyén Balázs saját Instagramján a hír kapcsán.

 • Az énekesnő tavaly ment feleségül párjához.

  Patai Annát 2010-ben mindössze tízévesen ismerhette meg az egész ország, amikor feltűnt a Megasztárban. Az énekesnő hosszú évek után most újra megméretteti magát, ugyanis a Dunán látható A Dal 2024-ben száll versenybe a Gondolt át! című dalával. Mint kiderült, tavaly össze is házasodott kedvesével, Bencével.

  Tiniszerelem volt a miénk, és régóta terveztük, hogy összeházasodunk. Szerintem a házasság mindig szorosabbá tesz egy köteléket, mi is úgy érezzük, hogy az, hogy hivatalosan is összekötöttük az életünket, megkoronázta a szerelmünket. Az esküvőn kimondott igen, nemcsak egy mondat, hanem egy életre szóló fogadalom, éppen ezért a házasság sem csak egy papír.

   – árulta el a Storynak Patai, aki arról is mesélt, mi lehet jól működő kapcsolatuk titka.

  „Az hiszem, az első és legfontosabb, hogy mindenről tudjunk beszélni. Illetve mindig meg kell találni a lehetőséget arra, hogy kettesben legyünk a párunkkal: elmenjünk moziba, vacsorázni, vagy csak egyszerűen sétálni egyet a városban. Amikor összejöttünk, én már énekeltem, színházban játszottam, ő pedig mindig támogatott.

  A mi kapcsolatunkra az, hogy én énekeltem és színházban játszottam, semmilyen negatív hatással nem volt, pedig a férjem abszolút civil: gázszerelő és épületgépész-technikus. A fellépésekre is mindig jön velem, és segít. Mindenben számíthatok rá.

  – fogalmazott.

 • Mint azt mi is megírtuk, két év után lépett ki a Kalocsai Fegyház és Börtön kapuján Caversaccio Aurelio, a ValóVilág 6 győztese. Az eredeti börtönbüntetés másodfokon 3 év és 5 hónap volt, de jó magaviselete miatt engedményt kapott. Büntetése maradékát reintegrációs őrizetben fogja tölteni bajai otthonában, ahol először találkozhatott személyesen kislányával az egykori villalakó.

  Korábban már megszólalt az RTL kameráinak Aurelio, aki akkor szűkszavúan beszélt a bent töltött időről, a szabadulás pillanatáról és arról, milyen érzés volt először megölelni a gyermekét. Most Hajdú Péter Frizbi TV című YouTube-csatornáján jelent meg a kedden élesedő teljes interjúból egy kisebb részlet, melyben a celeb a bevonulása körülményeiről mesélt.

  Abban az első húsz percben egy pár Miatyánkot azért elmondtam. Felismertek, persze féltem. Megjelent 129 ember, ezek az innen-onnan származó fogvatartottak, akiknek a negyede: »Na, mi van Aurelio? Mi van öcsém, ez a való világ. Végre celeb popsi...«

  számolt be az esetről az egykori villalakó. 

  Mint mondta, gyermekével való találkozása érzelmesre sikerült, akiben önmagát látja. Bevallotta, a kicsi kézbe vételekor sem tudta felfogni, hogy végre otthon lehet.

  Azért elképesztő, milyen más lesz minden. Hogy az ember elkezdi értékelni az eddig lényegtelennek tűnt dolgokat.

  – fogalmazott Aurelio, aki hozzáteszi, megbánta a múltját és tanult belőle.

 • Több meglepetést is tartogatott a 2024-es SAG Awards.

  Már nem kell sokáig várnia filmrajongóknak, ugyanis március 11-én kezdődik az Oscar-gála, azonban volt még egy állomás előtte Hollywood számára. Ez nem más, mint a SAG Awards, vagyis a színészek céhek által kiosztott elismerések, amit a szakma amolyan Oscar-indikátornak is nevez. 

  A szombati díjátadónak ezúttal több emlékezetes pillanata is akadt, sokan úgy vélik, Pedro Pascal vitte el show-t, amikor a The Last of Us című sorozatban nyújtott alakításáért kissé spicces vette át a legjobb drámai sorozatban alakító színésznek járó elismerést. De olyasmire is sor került, amire már régóta várhatnak a Breaking Bad  rajongói, ugyanis a nagysikerű drámasorozat szereplőit újra egy színpadon láthatták.

  A Vince Gilligan rendező által készített díjnyertes széria szereplőgárdája, a legjobb szereposztás díját adták át az estén. Bryan Cranston, Aaron Paul, Bob Odenkirk, Anna Gunn, Dean Norris, RJ Mitte, Betsy Brandt és Jonathan Banks percekig viccelődtek a súgógépen látható szövegük giccsességén, majd a maguk stílusában nyújtották át az elismerést az Utódlás sztárjainak.

Rovatok