Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ilyen az igazi szerelem.

  Ritkán oszt meg magánéletével kapcsolatos tartalmakat az interneten Macaulay Culkin, most azonban így tett, bár nem kifejezetten szokványos módon. Az egykori gyereksztár egy régi Disney-sorozat, a Zack és Cody életének egyik snittjét tette közzé Instagram oldalán. Ebben a széria női főszereplője, akit történetesen felesége, Brenda Song alakított, egy fiktív, Szexi híresség című magazin címlapján látható.

  Egyetértek 

  – fűzte hozzá röviden és tömören a képhez Culkin, aki egyébként korábban átneveztette magát rajongói ötlete alapján Macaulay Macaulay Culkin Culkinná. Egyszerre aranyos és vicces bejegyzését imádták a rajongók, sokan arra bíztatták a színészt, vágja be ezt a képet a Reszkessetek, betörők! azon jelenetéhez, amikor Kevin megtalálja bátyja, Buzz rejtegetett magazinjait.

 • Instant endorfin-löket.

  A hétfő reggel nem kellemes dolog, de egy vidám, lufival játszó kutya látványa annál inkább. Még szerencse, hogy pont ilyet filmeztek le nemrég Olaszországban, ahol egy gazdájával sétáló pitbull esett teljes extázisba, miután a férfi egy léggömböt kezdett el dobálni neki.

  A boldogan fejelgető eb először csak a járókelőknek csalt mosolyt az arcára, mostanra azonban már több ezren imádják az interneten aranyos reakcióját – volt, aki egyenesen Disney-filmbe illő jelenetnek nevezte a produkciót.

Rovatok