Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Előtört a rapperből az őszinteség.

    Vasárnap este lezajlott a Sztárban Sztár leszek! döntője, ahol többek között Nagy Feró is duettezett Nagy Alexandrával, akivel a Gyere, kislány, gyere című slágert adták elő közösen. A produkció után kedélyes beszélgetésbe kezdtek mentorok a Beatrice frontemberével, akinek a hosszú évtizedek óta pályafutását méltatták. A 77 éves énekes gyorsan utánaszámolva elárulta, hogy egészen pontosan már 52 éve lép színpadra énekesként.

    Figyelj, ilyenkor kicsit azért megnyugszom, hogy lesz melóm.

    – vallotta be nevetve Majka, mire Till Attila szellemesen így reagált:

    Várunk szeretettel a Sztárban Sztár leszek! hetvenedik évadába!

    Erre aztán Nagy Feró is beszállt az adok-kapokba, amikor a produkció értékeléséről kérdezte őt a műsorvezető, mosollyal az arcán a zsűripódium felé mutatva így felelet: „Figyelj ide, ezek nem értenek semmihez”.

    Én nagyon örülök, hogy ez így megszólal a mai napig, ezért mondom, hogy reménykedek, lesz ez így nekünk is

    – fordított a komolyra a szót a rapper véleményezve Nagy Feró funky dalát.

     A teljes adásrészletet alább tekintheti meg:

  • Megható pillanatot osztott meg az énekesnő.

    Hónapokon át tartó küzdelmek után vasárnap este kiderült, hogy ki lett a TV2 népszerű tehetségkutatójának, a Sztárban Sztár leszek! negyedik évadának a győztese. A fináléban több hazai sztár is tiszteletét tette, akik közös duettet énekeltek a versenyzőkkel, felejthetetlen pillanatokat okozva ezzel a stúdióban. 

    Az est utolsó finalista produkciójaként Széchenyi Lili és Molnár Ferenc Caramel adta elő közösen a Csillagom című dalt, ami a zsűripultnál helyet foglaló Tóth Gabit és Pápai Jocit is könnyekig hatotta. A trió ugyanis a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának második évadában szerepeltek együtt, így nem győzték hangsúlyozni, mennyi szép közös emlék tört fel bennük.

    Megasztár osztálytalálkozó... 20 év... Megható volt

    – írta Tóth Gabi a hármójukról készült kép mellé.

  • Jó hírekkel szolgált.

    Uncharted-rajongók, figyelem! Bíztató hírekkel szolgált a nagysikerű videójáték alapján készült akciófilmről az egyik főszereplője, Mark Wahlberg. A Sullyt alakító színész egy friss interjújában belebegtette, hogy folytatást kaphat a 2022-es mozi, ami részben várható volt, hiszen hatalmas kasszasikernek számított az első rész, és egyébként is, bőven van még feldolgozásra váró alapanyag a PlayStation jóvoltából. Bár a főszereplő Tom Holland az elmúlt időszakban meglehetősen elfoglalt volt, és a hollywoodi sztrájkok sem könnyítették meg a helyzetüket, van okunk reménykedni egy újabb nagy kalandban.

    „Sok különböző elképzelésről hallottam, és tudom azt, hogy valaki megírta a forgatókönyvet. Még dolgoznak rajta, és már végig benne lenne a bajusz, ami tökre érthető, hiszen az utolsó jelenetben is úgy voltam látható" – árulta el a színész.

    Arcszőrzetét nem véletlenül hangsúlyozta ki, hiszen karaktere eredetileg bajszos a videójátékban, de az idő szemléltetése végett úgy döntött a rendező, Sully csak a film legvégére nyeri el "valódi" külsejét. Ez így is épp elég kihívás volt Walhbergnek, ugyanis nagyon nehezen tudta megnöveszteni bajszát, a mű megoldástól pedig óckodott. Remélhetőleg ezúttal bőven lesz ideje felkészülni erre a feladatra.

    (via IGN)

  • A gyerekek nagyon élvezik új otthonukat.

    Befejeződött Istenes Bencéék házfelújítása, végre birtokba vehették új családi otthonukat a Balaton-felvidéken. A műsorvezető és párja, Csobot Adél végig dokumentálták a kissé elhúzódó munkálatokat, még feljelentésükről is beszámoltak anno, most azonban úgy tűnik, megérte a szenvedés: Istenesék imádnak vidéken lakni.

    Pedig előtte sokan vigyázzra intették őket, miszerint hiába remek hely nyáron a Balaton, télen depis és unalmas. A tévés erről most kutyasétáltatás közben, egy erdőből bejelentkezve mesélt 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában.

    „A gyerekeknek a legkevésbé sem depis, csodás" – kezdte a kétgyermekes édesapa, hozzátéve:

    „Előbb voltam a piacon. Én imádom ezt az életet. A legjobb döntés volt ide leköltözni a városból. Nagyon jó!"

    (via Blikk)

Rovatok