Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Közösségi oldalán válaszolt a műsorát ért kritikákra.

  Ahogy arról az Index is írt, szombat este élő adásban szúrt oda az RTL-nek Szente Vajk, a Dancing with the Stars egyik zsűritagja.

  „Van egy csatorna, ami föl meri vállalni, hogy kultúrát mutat szombat este. Én a színházból jövök – az nem jobb vagy rosszabb –, más világ. De én azt látom, hogy ebben a nézőkért folytatott versenyben sokszor egymás alá licitálnak a csatornák, egyre mélyebbre mennek, és lehet – bocsánat a szóért – kanapéhuszárkodni vagy legóból építeni valamit, de mi itt táncot csinálunk szombat este” – mondta a színész-rendező, így utalva a konkurens adón péntek és szombat esténként futó Kanapéhuszárokra és Lego Masters műsorokra.

  Utóbbi házigazdája, Puskás Peti közösségi oldalain reagált másnap a megjegyzésre.

  „Szia, Vajk! Mint régi barátod és kollégád, csak szeretném kívánni, hogy éljétek majd át, bízom benne, a családotokkal a legókockákból való építés örömét, mert nincs is nagyobb értékteremtés annál, mint ami összehozza a családot játékban, tanulásban, álmodozásban!* Boldog vagyok, hogy sokan nézitek a műsort, és legfőképpen, hogy rengetegen küldtök videókat-képeket, ahogy elkezdtetek építeni a gyereketekkel, párotokkal, barátaitokkal! Ilyenek a jó műsorok!” – kezdte a műsorvezető, majd Krausz Gábornak és a Dancing with the Stars egész csapatának gratulált a kimagasló évadhoz.

  „Ez a kőkemény verseny meg külön öröm, hiszen új formátumokat és olyan marha jó műsorokat szül, mint a tegnap szintén a végéhez ért Az Árulókat, ami szerintem az év meglepetése volt, imádtam minden percét! Mi pedig jövő héten ismét találkozunk a Lego-paradicsomban!” – zárta gondolatait Puskás.

 • 23 évig alakította az üzletasszonyt.

  Ábrahám Edit nevét a Barátok közt című sorozatnak hála egyszerre ismerte meg egy egész ország. A színésznő persze nem elégszik meg ennyivel, szívesen bizonyítana más szerepben is, nincs azonban könnyű dolga, ugyanis nem nagyon keresik őt.

  „A színházi szerepeim a Covid miatt kifutottak, és azóta nincsenek újak. Nem tagadom, hiányzik a színpad, de én sem akarok már akármire igent mondani. Már nem vágyom nagy főszerepekre, inkább kisebbeket alakítanék” – kezdte a jelenleg főleg szinkronmunkákkal foglalkozó színésznő, aki szerint a dologban nagyban közrejátszik a Mátyás király téren eltöltött közel két és fél évtized.

  „Úgy érzem, nagyon rám égett és megbélyegzett Berényi Claudia szerepe, akit 23 évig alakítottam.

  Áldás és átok egyszerre, főleg most, hogy az RTL Goldon újra elkezdték vetíteni az epizódokat.

   Nem is hittem volna, hogy negyed század elteltével is fellángolhat még ez a rajongás, úgy érzem, a sorozat a reneszánszát éli. Nagyon jólesik, hogy az emberek még mindig felismernek az utcán és bárhol szeretettel fogadnak” – mondta a Blikknek Ábrahám, hozzátéve: jelenleg egy kétszemélyes darabbal járják az országot Iváncsics Ilonával, emellett sok időt tölt unokáival, Lénával és Lilivel.

 • Második helyezést értek el Marics Petivel.

  Szombat este véget ért a Dancing with the Stars negyedik évada, amelynek képzeletbeli dobogójára Krausz Gábor és Mikes Anna duója után Stana Alexandra és Marics Peti állhatott fel. Bár nagyon közel voltak a végső győzelemhez, a táncosnő a jelek szerint nem szomorkodik, hogy "csak" második helyezést értek el. Hosszú Instagram bejegyzésben számolt be gondolatairól, érzéseiről, amelyhez egyik utolsó produkciójukat is mellékelte.

  Az elmúlt pár napban sokat beszélgettünk Petivel arról, miért olyan különleges számunkra ez a műsor. Arra jutottunk, hogy ebben a három hónapban, az a több száz csodálatos ember, aki a produkción dolgozik, teremt egy olyan aprócska világot, amiben mind egy közös célért küzdünk.

  – kezdte a táncosnő, aki arról írt, ebben a világban nincs bántás, rosszindulat, csak tisztelet és szeretet a másik irányában.

  „Itt mi nem haragszunk a másikra, tudunk köszönetet mondani és tudunk egy emberként sírni vagy nevetni. A versenyben mindig van győztes, de ebben a versenyben vesztes nincsen! Ebből a világból merítünk erőt ahhoz, hogy később megküzdjünk az igazi problémákkal, hogy a tánc művészetében feldolgozzuk minden örömünket és fájdalmunkat. Reméljük, hogy példát mutathatunk Nektek és átadhatjuk azt az erőt, amire Nektek is szükségetek van! Tanuljatok belőle, szeressétek egymást, értékeljétek ezt az életet, mert egy van belőle!” – zárta sorait Stana, megköszönve a nézők támogatását.

 • Májusban jelentette be válását a színész.

  A jelek szerint nem búslakodott sokat válása miatt Jeremy Allen White, akit a nézők a Szégyentelenek és A mackó című sorozatokból, vagy a hamarosan debütáló Vaskarom című filmből is ismerhetnek. A színész májusban jelentette be, hogy véget ért a házassága gyermekei édesanyjával, Addison Timlin színésznővel, ám a minap már Rosalía oldalán kapták őt lencsevégre a lesifotósok.

  A spanyol popsztár és a Golden Globe díjas színész most kéz a kézben sétálgattak Los Angelesben, de már korábban is látták őket félreérthető szituációban. Egyelőre egyik fél sem erősítette meg kapcsolatuk hírét, amelyet az amerikai sajtó már nyílt titokként kezel.

Rovatok