Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A brazil válogatott sztárja ismét nem a focitudása miatt került be a hírekbe: Neymar a jelek szerint szakított párjával, Bruna Biancardival. Mindezt a labdarúgó exe tette „hivatalossá” az Instagram-oldalán, miközben napok óta híresztelések terjednek arról, hogy Neymar meztelen fotókat kért egy OnlyFans-modelltől.

  Bruna Biancardi kedden a közösségi oldalán jelentette be, hogy véget ért a kapcsolatuk Neymarral (a párnak egy közös gyermeke is van).

  Ez egy magánügy, de mivel állandóan a hírek, találgatások és gúnyolódások tárgya vagyok, ezért közlöm, hogy nem vagyok párkapcsolatban. Mi vagyunk Mavie szülei, és ennyi van köztünk. Remélem, ezután békén hagytok a hírekkel. Köszönöm

  – írta Biancardi egy 24 órán át elérhető Instasztoriban. 

  A focista pár napja keveredett botrányba

  A „hírek, találgatások és gúnyolódások”  alatt Biancardi arra a pletykára gondolhatott, amely a hét elején indult el Neymarról. Eszerint a labdarúgó egy OnlyFans-modellnek Aline Fariának küldött olyan üzenetet, amelyben megkérdezte, hogy vannak-e meztelen fotói.

  Milyenek? Szeretném látni őket

  – írta Neymar a privát üzenetváltásban, mire Faria azt válaszolta neki, hogy akkor iratkozzon fel az OnlyFans-oldalára. Az üzenetváltást Faria a héten hozta nyilvánosságra, de Neymar – erre reagálva azt állította, hogy még korábban, 2021-ben írogattak egymásnak.

  Akárhogy is történt, az üzenetek nyilvánosságra hozatala után Biancardi bejelentette, hogy nem alkotnak egy párt Neymarral. A duó egyébként eddig is afféle „se veled, se nélküled” kapcsolatban élt:  tavaly augusztusban egyszer már szakítottak, idén januárban viszont azt közölték, hogy újra összejöttek.

  Sőt, október elején született meg a kislányuk is. Biancardit és a gyermeket alig pár hete fegyveres rablók is megpróbálták foglyul ejteni, hogy váltságdíjat követeljenek értük.

 • Nem kevés felelősséggel jár, ha egy szülő egyszer csak úgy dönt, hogy az intézményi rendszerből kivéve, otthon taníttatja a gyerekeit, de egy brit anyuka ezt hezitálás nélkül meglépte, ami miatt sikerült is elképesztő módon megosztania a netezőket – írja a Mirror.

  Mint döntését indokolta az édesanya, nem hisz a szabályokban és a büntetések alkalmazásában az oktatásban, mivel azokat kártékonynak tartja. A 34 éves Hannah Megan úgy véli, a gyerekeket „demokratikus osztályokban kellene döntéshozatalra tanítani”, és azt is bevallotta, hogy szerinte az egész oktatási rendszer felülvizsgálatra szorul.

  Többek között ez az oka annak, amiért nem engedte soha, hogy a gyerekeit hagyományos osztálykörnyezetben tanítsák. Helyette alternatív megoldásként gyermekei hetente néhányszor korrepetálásra járnak, emellett online órákat végeznek, és külföldi tanulmányutakat tesznek.

 • Puskás-Dallos Bogi nem is gondolta, hogy ilyen érzés anyának lenni.

  A nemrég indult Lego Masters stúdiójában látogatta meg férjét Puskás-Dallos Bogi, de vele tartott kisfia, a két és fél hónapos Ábel is, akinek ez volt az első nagyobb kiruccanása. A sztárpár, amíg a nagymama vigyázott az alvó kicsire, őszintén mesélt a Fókusznak a szülővé válás élményeiről, tapasztalatairól.

  Abban a szerencsés helyzetben lehettünk, hogy én bent lehettem a szülésnél, aztán egész nap, éjszaka is, és végülis az első két napot így hármasban tölthettük egy családi szobában. Ennél hasznosabb dolgot, bárcsak így lenne mindenhol!

  – kezdte Puskás-Dallos Peti, majd felesége vette át a szót.

  „Nem gondoltam egyébként, hogy ilyen érzés anyának lenni, és egyből így az elején ennyire bekapcsolnak ezek az ösztönök. Odavagyok a kisfiunkért, amint megszületett – ezen picit izgultam egyébként, hogy meglesz-e egyből az anya-fia kapcsolat.”

  A házaspár szerint kiskutyájuk is jól fogadta a család bővülését, bár első éjszaka szokatlan volt a helyzet számára, azóta remekül összeszokott Ábellel. Végül a műsorvezető egy váratlan beismerést is tett.

  „Nekem, amióta megszületett a kisfiam, Ábel, folyamatos lelkiismeret-furdalásom van. Méghozzá azért, hogy úristen, én mit műveltem a szüleimmel a húszas éveimben? Tényleg, mennyire aggódik az ember a gyereke miatt, és hogy tehettem én ezt velük, hogy állandóan buliztam, állandóan rettegtek attól, hogy hazaérek-e a buliból.”

 • Egy idős nagypapa nemrég életre szóló vágyát teljesítette be, miután 90 évesen először utazott repülőn. Malcolm Shedlow elképesztő módon élete során először ült repülőgépen, amikor az angliai Leeds Bradford nemzetközi repülőtérről a Franciaország beli Dordogneba utazott fiához.

  A nyugdíjas férfi a Jet2 légitársaság gépén utazott, a reptéren ráadásul gyorsan átsorolták, és végig úgy bántak vele, akár egy hírességgel. Magát a repülést „hihetetlen élményként” jellemezte, hozzátéve: biztos, hogy nem fog újabb kilencven évet várni, hogy ismét a magasba emelkedjen.

Rovatok