Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Először mesélt a gólyahírről.

  Szülői örömök elé néz Henry Cavill és párja, Natalie Viscuso! Erről ráadásul új filmje, The Ministry of Ungentlemanly Warfare premierjén beszélt először a színész, akit a vörös szőnyegen kapott el az Acces Hollywood riportere.

  Nagyon izgatott vagyok miatta! Natalie és én is! Biztos vagyok benne, hogy sokat fogtok erről még hallani!

  – mondta szűkszavúan a leendő apuka. Barátnőjével 2021-ben lett Instagram-hivatalos a kapcsolatuk, és egy évvel később vettek részt első közös nyilvános eseményükün. Egyelőre nem tudni, hányadik hónapban jár Viscuso.

 • A biztonsági szolgálat no go zónának minősítette a területet, ahová a versenyzőket épp indították volna.

  Rendkívüli bejelentkezést tett közzé Instagram-oldalán Ördög Nóra. A műsorvezető mindennap egyperces videókkal jelentkezik a Fülöp-szigeteken zajló Ázsia Expressz új évadának forgatásáról, ám ezúttal drámai híreket közölt:

  Ugyan el vagyok maradva egy kicsit a napjaink feldolgozásával, de most előreugrottam az időben egy »különkiadás« erejéig. Ez most nem olyan, mint amilyen a többi szokott lenni, mint ahogy ez a napunk sem úgy telt, ahogyan egyébként normálisan telne… Erdőtűz miatt kellett módosítani a verseny menetén

  – kezdte posztját a tévés, videójában pedig elmondta, eleinte még biztonságosnak tűnt a terület, de időközben no-go zónának minősítették a hatóságok azt a falut, ahová a sztárpárosokat küldték volna.

  „Az a baj, hogy el kéne indítanunk a versenyzőket, de pont oda, ahova nem mehetnek. Az erdőtűz miatt teljesen felborult a nap” – magyarázta Ördög, közben pedig telefonján mutatta a stáb kríziskommunikációját.

  „Mi most jöttünk ki a tűzből. Ki kell találnunk valami teljesen újat, mert ez a helyszín megközelíthetetlen már” – olvasható az egyik üzenetváltásban. Mint kiderült, szerencsére mindenki jól van, köztük az érintett település lakói is, de a műsorvezető szerint nagyon megrázta a stábot a szárazság miatt kialakult tűzeset.

 • Akár évi több száz milliót is költene a hosszabb életéért.

  Az öregedésről és a kapuzárási pánikról beszélgetett kedd reggel a Mokka műsorvezetőivel Jákob Zoltán, aki elárulta, bizony utóbbi őt sem kerülte el.

  „Volt nekem is. És én elintéztem, hogy a Wikipédián ne legyen odaírva a születési évem. Amikor a Nagy Ő-t forgattuk, akkor még senki sem nagyon tudta, hogy én hány éves vagyok” – kezdte az üzletember, hozzátéve: a műsor végeztével visszakerült a kora az internetre, ezen pedig eléggé meglepődött például az évad legfiatalabb versenyzője, Nati is, aki 35 évvel fiatalabb kiszemeltjénél.

  Mostanra Jákob már megbarátkozott a dologgal, ennek ellenére nem tett le arról, hogy késleltesse az öregedést, és minél tovább legyen a lehető legjobb formában. Emiatt nemrég egy svájci klinikán is járt, és nagyon odafigyel az egészségére, teljesen aktív életre vágyik ugyanis. Az, hogy saját fia vérével fiatalodjon (ahogy egy Orosz Barbara által felhozott amerikai milliárdos teszi), elég morbidnak hangzik a milliárdos számára, de egyébként pénzét nem sajnálná a kezelés árára fordítani. Pachmann Péter rá is kérdezett, garantált siker fejében évi 680 millió forintot például kifizetne-e erre?

  „Hát persze, annyit igen. Az én vagyonomat most 50 milliárdra becsülik, abból kifutja pár év. Nem a pénzt választom, hanem az életet” – vallotta be az üzletember.

 • Öt év levelezés után jött az első randi… és a pofon. Röviden így lehetne leírni annak a 23 éves amerikai nőnek a történetét, aki úgy döntött, több mint 1800 kilométert utazik azért, hogy személyesen is megismerhesse azt a férfit, akivel évek óta beszélgetést folytatott az interneten. 

  River Blake a louisianai Lafayette-ből repült a dél-dakotai Rapid Citybe, hogy találkozzon randipartnerével. A nő úgy mesélte, a férfi vette neki a repülőjegyet, de az nem oda-vissza szólt. Ezért is érte kellemetlenül, hogy a férfi végül nem jelent meg a megbeszélt helyen. Egyszerűen köddé vált.

  Három-négy órán át csak fel-alá járkáltam a reptéren. Aztán rájöttem, hogy nem fog jönni, úgyhogy leléptem. Két éjszakára foglaltam szállást, és egy barátomon keresztül megismertem egy kedves srácot, aki megmutatta nekem a várost. Persze ez az egész még mindig nagyon fáj, de legalább a várost felfedezhettem

  – mesélte Blake, aki 2019-ben kezdett el beszélgetni a férfival, miután az meglátta, hogy modellkedik, és szépnek találta a képeit. A nő állítja, sok közös volt bennük, és minden este beszéltek videóhívásban, de a férfi néha napokra eltűnt, aztán visszatért, mintha mi sem történt volna.

  Nem elég, hogy Blake-et csúnyán felültették, még anyagilag is megsínylette a dolgot, hiszen 1290 dollárt (körülbelül 477 ezer forintot) kellett kifizetnie azért, hogy egy éjszakára meg tudjon szállni valahol, valamint a repülőjegyet hazafelé. Blake azóta nem beszélt a férfival, de megfogadta, hogy soha nem is fog. Inkább a karrierjére koncentrál mostantól. 

  (via New York Post)

Rovatok