Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Travolta a minap 70 éves lett, Curtis ennek apropójából halászta elő egyik régi képüket.

  Jamie Lee Curtis szívhez szóló bejegyzésben köszöntötte a közösségi oldalán jó barátját, s egyben kollégáját, John Travoltát a születésnapja alkalmából. A magyar felmenőkkel is rendelkező amerikai színésznő kicsit megkésve ugyan, de pár közös képet is közzétett az Instagram-oldalán a Grease és a Szombat esti láz című filmek sztárjával, aki február 18-án ünnepelte a 70. születésnapját.

  A régi fotó még közös filmjük, az 1985-ös Ingerlő idomok forgatásán készült, azaz 39 évvel ezelőtt.

  Boldog születésnapot @johntravolta! Régóta barátok és kollégák vagyunk, egyaránt osztozunk a művészet, a gyerekeink és a kutyamentés iránti szenvedélyünkben 

  – emelte ki a 65 éves színésznő a lapozható bejegyzésben, akinek Travolta válaszolt is.

  Jamie, csodállak téged. Köszönöm, hogy emlékeztél a születésnapomra és a csodálatos kapcsolatunkra is.

  (via Daily Mail)

 • Egyszerre dögös és bizarr.

  Bizarr fotó került elő Rihannáról. A barbadosi énekesnő, aki éppen tegnap, azaz február 20-án lett 36 éves, a felvételen egy egészen szokatlan szerelésben, harisnyában, bodyban, bő pólóban és magassarkú cipőben látható.

  A fotó azonban mégsem csak az öltözék miatt érdekes, hanem azért, mert aDiamonds című dal előadója így állt neki egy villanykörte kicserélésének. Rajongói csak dicsérni tudták a kétgyermekes édesanyát, amiért nem kényeskedik egy ilyen feladat miatt, s de azért is kapta a dicsérő szavakat, amiért tűsarkúban mászott létrára.

  Bár a fotó, amelyet a Bors szúrt ki, csak a minap került elő, egyébként nem friss: az egyik legtöbb követővel rendelkező Rihanna fanoldalon tették közzé, de még 2020-ban fotózták a Harper's Bazaar című lapnak. Akkor ennél bizarrabb helyzetekben is megörökítették Rihannát.

 • Kispesten teniszezett a filmes legenda.

  Az Index is beszámolt Russel Crowe és Rami Malek Budapestre érkezéséről a Nürnberg című film forgatásának apropóján. A Gladiátor színészét már el is csípték fővárosunkban, Bátyai Éva, a Barátok közt egykori színésznőjének férje és fia futott össze vele a minap, amelyről most a Reggeli stúdiójában mesélt.

  Mint kiderült, a nagy találkozó nem a Váci utcában, vagy esetleg a Halászbástyánál történt, hanem egy XIX. kerületi teniszpályán, ahol együtt edzett az apa-fia páros.

  „Pont egy háromórás edzésük volt, és mellettük teniszezett Russel Crowe. Azt hiszem a Wekerlén valahol. Ott volt, ők nem is vették észre, nem azzal foglalkoztak ki van mellettük. Amikor mentek el, akkor Russel Crowe odament a férjemhez, és megkérte, hogy segítse megigazítani a hálót” – mesélte Bátyai, párjának pedig így tett, aztán beszélgetett is egy kicsit a férfival. Ekkor esett le neki, hogy az új-zélandi filmsztár állt előtte, de addigra Crowe visszament a pályára, így úgy döntött, vár egy kicsit, hátha készíthetnek közös fotót.

  „Crowe-nak volt egy szép labdamenete, és ki is nézett a férjemre, aztán megkérdezte tőlük, hogy szeretnétek egy képet? Mondta a férjem, hogy igen, kisfiammal is beszélgetett egy kicsit angolul. Nagyon közvetlen volt, kedves, nagy öröm volt ez nekik.”

 • Betörtek Szabó András Csuti üzletébe, aki a Mokkában mesélt a történtekről Iszak Eszternek és Váczi Gergelynek.

  „Mi is csak a kamerafelvételeket láttuk. Ugye egy plázában van egy kioszkunk, bezártunk, és ehhez képest egy óra pár percre betörtek hozzánk. Ez nyilván nem egy túl bonyolult lépés, belépni a pultba, ott viszont már jelentős anyagi kárt okozott. Feltörte, kifeszítette a kasszát a helyéről, és elvitte” – kezdte Szabó, hozzátéve: a fő probléma azzal volt, hogy a biztonsági szolgálat élőben végignézte kamerán a történteket. Mindössze egyszer próbáltak telefonálni neki, de rossz számon keresték, ennél többet azonban nem tettek az ügy érdekében.

  Felmerül a kérdés, hogy ilyenkor nem hívod ki a rendőrséget? Végignézel egy lopást, ez nem logikus emberi lépés?

  Az üzletember e-mailben már panaszt fogalmazott meg emiatt, szerinte ugyanis ez lenne a feladata a biztonsági őröknek, ha már fizetnek a bérleti díjjal együtt a szolgáltatásukért. Most saját erőből két új kamerát telepítettek a kioszkjukhoz, valamint mozgásérzékelős jelzőket szereltek fel, hogy már a pultba lépés esetén hallani lehessen, ha illetéktelen személy jár ott.

  „Megvan az elkövető, de nyilván a készpénzt péntek estétől szombat délig, amíg sikerült őt elfogni, a szórakozóhelyeken kellene keresni.”

Rovatok