Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hét évvel ezelőtti lábtörésében látta meg az üzleti lehetőséget egy 38 éves nő.

  Chloe Welsh 2017-ben mindkét lábát eltörte, amikor – állítása szerint – kiesett egy taxiból. Akkoriban kezdett volna az új munkahelyén, s már a szerződést is aláírta, ám mivel nem tudott járni, ezért felmondtak neki. Welsh arra kényszerült, hogy eladja az otthonát, 2020-ban, a koronavírus-járvány idején azonban nagyot fordult az élete: akkoriban regisztrált az OnlyFansre, ahol olyan tartalmat is kértek tőle, amelyen gipsz van a lábán. A nő azóta azzal keresi a kenyerét, hogy úgy tesz, mintha eltört volna a lába, képein legalábbis hol mankóval, hol gipsszel pózol. Mint meséli, ezzel havonta akár 5 ezer fontot (2,2 millió forintot) is megkeres.

 • Nem egy hétköznapi darabról van szó. 

  A Next Top Model Hungary című műsor vasárnap esti adásában sokaknak megakadt a szeme azon a különleges kabáton, amelyet Tomán Szabina viselt. Az üzletasszony egy arany díszes, fekete zakóban zsűrizett, ami a sasszemű rajongóknak ismerős volt valahonnan. Pontosabban Marics Petin láthatták a ruhadarabot.

  Mint kiderült, az énekes a Sztárban sztár kilencedik évadának fináléjában viselte azt. Ennek oka, hogy a Next Top Model Hungary-benviselt ruhákértépp úgy Kiss Márk felel, mint a Sztárban sztár adásaiban – írja a Ripost.

  A ValMar énekese ugyan nem reagált a furcsa egybeesésre, az egykori modell viccesen válaszolt is azoknak a rajongóknak, akik kíváncsiak voltak arra, mégis hogyan került hozzá a zakó.

  Petivel még nem találkoztam személyesen, de jó a kabátja.

  S íme egy részlet a Next Top Model Hungary vasárnapi adásából, amelyben megtekinthető Tomán Szabina kabátja:

 • Noha a Bachelor – A Nagy Ő című párkereső realityben több nő is küzdött a szívéért,  egy évvel a forgatás után sem találja a szerelmet Jákob Zoltán. A körmöskirálynak is becézett milliárdos ember a műsor óta is randizott: két hölgy is felkeltette az érdeklődését, ám egyikükkel sem tudott elmélyülni a dolog, de nem adja fel, továbbra is keresi az igazit.

  Továbbra is szeretném, hogy legyen egy párom, és szívesen ismerkedem is. Észrevettem, hogy amióta lement a műsor, sokkal nyitottabbak felém a hölgyek, mert ők is látták, hogy nem egy felszínes fickó vagyok, akinek csak a külső számít. Én elsősorban a belső értékeket nézem, hogy a hölgy mennyire vidám, temperamentumos, és látom-e a szemében azt a tüzet, amivel el lehet engem varázsolni

  – árulta el a Blikknek Jákob, aki néhány Nagy Ő-s lánnyal is tartja a kapcsolatot, de nem mer feléjük közeledni, mert nem akar nekik csalódást okozni.

  „Edinával és Virággal szoktam pár szót váltani, illetve szerveztek egy bográcsozást, ahol ott volt Erika és Nati is. Ott éreztem azért fellángolást, hiszen valamennyiükkel a villában el tudtam volna képzelni akár egy kapcsolatot is. Aztán viszont eszembe jutott, hogy okkal váltam akkor el tőlük. Ugyanakkor nagyon jó volt őket újra látni, egyikükkel utána megbeszéltük, hogy még összefutunk, de aztán mindig elmaradt. Abból a szempontból nem bánom, mert van bennem félelem azzal kapcsolatban, hogy a lányok ezt nem csupán barátkozásnak vennék, én pedig nem akarok nekik ismét csalódást okozni. Már túl nagy lenne a tét.”

 • Csípős kedvében volt.

  Jennifer Lopez a minap azért vett részt egy sajtóeseményen Mexikóban, hogy legújabb Netflix-filmjét, az Atlast promózza, ám az őt kérdező riporterek nem csupán a szakmai dolgokra voltak kíváncsiak vele kapcsolatban. Egyikük vette a bátorságot, hogy rákérdezzen az énekes-színésznőnél arra, hányadán is áll jelenleg férjével, Ben Affleckkel, miután az elmúlt napokban azt kezdték el híresztelni, hogy házasságuk romokban hever. Úgy hírlik, már szét is költöztek, ám egyelőre egyikük sem nyilatkozott az ügyben.

  Valóban váltok Ben Affleckkel? Ezek a pletykák? Mi az igazság?

  – szegezte kérdéseit a riporter Lopeznek, akinek az volt az első reakciója, hogy elnevette magát, majd a színésznő mellett helyet foglaló Simu Liu  arra kérte a közönséget, hogy ezt ne firtassák tovább. Végül J.Lo csak annyit szúrt oda:

  Tudsz te ennél jobbat is

  – mondta a színésznő, mire kollégája arról kezdett el beszélni, milyen volt a közös munka Lopezzel.

  (via PageSix)

Rovatok