Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Spanyolországból osztott meg fotókat a 60 éves színésznő.

  Détár Enikő az Instagram-oldalán árulta el követőinek, hogy tíz évvel fiatalabb párja, Kiss Péter egy spanyolországi utazással lepte meg őt a napokban. A 60 éves színésznő nem is habozott, rögtön posztolt is két tengerparton készült bikinis fotót magáról.

  Napsütés, tenger, szeretem napok. Péterem lépett meg a közös nyaralással. Igen, nagyon feltölt és hálás vagyok az együtt töltött pihenésért. Ti is úgy érzitek. bár a számláló lényegesen többet mutat, de belül a lelketek megállt és jóval fiatalabb?

  – vetette fel a kérdést Détár, akit követői sorban dicsértek.

 • Április elején, a The Ministry of Ungentlemanly Warfare című film premierjén igazi örömhírt osztott meg a nagyvilággal Henry Cavill: kedvese, Natalie Viscuso első gyermekükkel várandós.

  Bár a színész sem akkor, sem azóta nem árult el sokat születendő babájukról, így egyelőre hivatalosan nem tudni, mikor és milyen nemű kicsivel bővül majd a családjuk, a Vaják egykori sztárja a jelek szerint nagyon várja már, hogy szülői örömök elé nézhessen.

  Boldog apák napját minden apukának odakint! Úgy alakult, hogy hamarosan én is csatlakozom a szent egységetekhez! Bármi tipp?

  – írta a már elkészült babaszobából lőtt, Instagramon közzétett szelfije mellé Cavill, aki a színek és dekorációkból ítélve esélyesen fiús apuka lesz.

  (Blikk)

 • Nem lehet tudni meddig tart, de kaptak újabb öt évet együtt.

  Lékai-Kiss Ramóna a napokban arról számolt be a közösségi oldalán, hogy férjével, Lékai Mátéval hosszabb időre utaztak el, de csak kettesben. Közös kisfiuk, Noé kivételesen nem tartott velük, ami miatt a műsorvezetőnő sírt is.

  A tévés úgy véli, azzal, hogy kézilabdázó férjével az Egyesült Államokba utaztak, sikerült egymásra hangolódniuk.

  „Sok közös kép és sok nyálas tartalom következik... egy év után újra kettesben nyaralunk és én úgy, de úgy vártam ezt a pillanatot! Persze sírtam Noé miatt, mert szintet ugrottunk és idén megtörtént az, hogy egy teljes hétre elutaztunk... kértem Mátét, hogy ne tegyük, de azt mondta ez nekünk is jár, és igaza volt!

  A legjobb döntést hoztuk, újra egymásra hangolódtunk, és tényleg nem lehet tudni meddig tart, de az biztos, hogy ez az egy hét, újabb 5 évet adott nekünk

  – írta a műsorvezetőnő, akinek bejegyzése ide kattintva érhető el.

 • Sokak nagy meglepetésére Köllő Babett idén már nem fog tévéműsorban szerepelni. A színésznő az utóbbi években meghatározó arca volt a TV2-nek, ám ősszel sem műsorvezetőként, sem zsűritagként, sem pedig versenyzőként nem tűnik fel a csatorna műsoraiban.

  Valóban nem leszek most ebben az évadban képernyőn, bár kaptam megkeresést, de nemet mondtam és ez az én döntésem. Ennél többet nem szeretnék mondani róla. Később talán majd igen, de egyelőre nem

  – vallotta be a Borsnak sejtelmesen. A story.hu-nak a döntésről már így fogalmazott:

  Az én döntésem, hogy ősszel nem láthatnak a nézők, mint ahogy az is, hogy inkább a pihenést választottam.

  A lap szerint kollégái is meglepődtek Köllő döntésén, akinek információik szerint komplex csomagot ajánlott a TV2.

Rovatok