Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az énekesnő elárulta, mi a sikerének titka.

  Cserpes Laura nemrég a Storynak adott interjút, melyben arról beszélt, hogyan érte el az elképesztő a kirobbanó formáját, hiszen az utóbbi időben sok plusz kilótól szabadult meg. Nagy szerepet játszott mindebben az életmódváltása.

  Tíz éve állapítottak meg az énekesnőnél inzulinrezisztenciát, valamint alulműködik a pajzsmirigye, így muszáj volt életmódot váltania, és kitapasztalnia, mely ételeket eheti, és melyeket nem. Mint mondta, neki a mediterrán diéta vált be. Sok halat, húst fogyaszt, és még annál is több zöldséget, de szereti a tenger gyümölcseit is. A 36 éves előadó gyakran főz párjával, egyrészről így mindketten odafigyelnek a helyes étkezésre, másrészről kimondottan szeret a konyhában tüsténkedni, kísérletezgetni.

  A desszertekkel, süteményekkel azért még meggyűlik a bajom. (...) Valamelyik nap átjött hozzánk az édesapám, aki nagyon megörült, amikor látta, hogy épp banánkenyeret sütök. De hát ez cukor-, liszt- és tejmentes volt... És látom is magam előtt az arcát, ahogy harap egy nagyot a már elkészült sütiből, majd csalódottságában lebiggyeszti a száját. »Édes kislányom, mi ez?! Ne haragudj, de nagyon rossz, olyan, mintha a falat nyalogatnám!« – mondta. Ezen úgy nevettünk, hogy még a könnyünk is kicsordult.

  – mesélte Cserpes, aki tudja, ezen a téren van még hová fejlődnie, de azért az apukája is ragaszkodik a cukros, fehér lisztes süteményekhez.

  Megjegyezte, a családjában ő az egyedüli, aki ennyire tudatosan táplálkozik, és szerinte félő, hogy ez így is marad, ugyanis édesapja nem hajlandó lemondani a zsírosabb magyar ételekről.

  Ugyanakkor elismeri mindazt, amit végigcsináltam ezzel az életmódváltással, meg hát látja az eredményét. Legfőképpen a leleteimen, plusz a közérzetemen és nem utolsósorban a kilókban. Összesen hat-hét kiló ment le, és ez az én esetemben már látványos. Pedig szoktam ám csalni, még ha ritkán is. Abban hiszek, hogy ha nyolcvan százalékban jól eszem, akkor a maradék húszban belefér, mondjuk, egy nutellás palacsinta. Illetve egy szelet kovászos kenyeret is jóízűen megeszek az ebéd mellé, ha úgy alakul. Ennek bele kell férnie.

 • Elképesztő felvételek készültek Afrikában, amint egy bátor varacskos disznó megmenti fiatal malacát egy leopárd támadásától.

  A zambiai Lusakában rögzített képeken jól látható, hogy a találkozás akkor kezdődött, amikor a nőstény leopárd lesből támadt a családra, és elragadta az egyik malacot. A bátor varacskos disznó anya azonban hatalmas agyaraival a leopárd hasába csapott, és a levegőbe repítette azt, vele együtt a kis malacát. A ragadozó meglepettségében elejtette a kölyköt a szorításából, és gyorsan a sűrű növényzetbe menekült. A kis varacskos disznó így az anyja védőösztönének és erejének köszönhetően sértetlen maradt. Ezt a nem mindennapi jelenetet Amir Khatri vadvilági fotós örökítette meg.

  A leopárd mozgását követtem, de megdöbbentem, amikor ennek a jelenetnek voltam a szemtanúja. Néhány másodpercig azt hittem, hogy a kismalacnak befellegzett, de aztán az anya menekülésre késztette a leopárdot, ami lélegzetelállító volt. Ez az egész incidens egyértelműen bizonyította, hogy ezek az állatok valójában milyen bátrak.” – fogalmazott.

 • Egy fotóval tudatta a szerelmespár.

  Június végén jelentette be Weisz Fanni az Instagramján, hogy nem csak eljegyezték, de egyből anyai örömök elé is néz. A 31 éves modell akkor Olaszországból posztolt képeket, ahol feltehetően a lánykérésre is sor került. A születendő gyermek nemét eddig még nem lehetett tudni, de azóta megtartották gender reveal partit a szerelmesek, így egy aranyos fotó kíséretében megtudhattuk:

  Kisfiú lesz.

  olvasható a leendő édesanya bejegyzésében, aki azt ígérte, hogy hamarosan egy videóval is jelentkezni fognak. 

 • Féltékenyek is lettek a villalányok.

  Az Éden Hotel bombázói alaposan megbolygatták a kedélyeket, amikor a minap beköltöztek a ValóVilág12 luxusbörtönébe. Majoros Péter Majkavisszatérése után ugyanis a korábbi párkereső-valóságshow szereplői, Fanni és Zsófi voltak a villa legújabb vendégei.

  A villasrácokat látszólag teljesen lenyűgözték az új látogatók, míg a lányok pedig nem győzték leplezni frusztrációjukat. Ugyan szívélyesen köszöntötték őket, mégis érezni lehetett a hölgyeken, hogy nincsenek kibékülve a konkurenciával. Még inkább kinyílt a bicska a lányok – főleg Reni – zsebében, amikor Geri és Dzsigeri egy pezsdítő masszázzsal lepték meg Zsófit. Az adásrészeletet ide kattintva tekintheti meg.

Rovatok