Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Van, hogy két percnyi jelenet lesz egy napi munka eredménye.

  Továbbra is folyik a Hogyan tudnék élni nélküled című, Demjén-slágerekből álló musicalfilm forgatása a Balatonnál, ahol nemrég az Index is megfordult.

  A produkció főszerepében olyan neveket láthatunk majd, mint Ember Márk, Törőcsik Franciska vagy Marics Peti, aki számára teljesen új terep a filmezés, pláne, hogy közben több táncot is elő kell adniuk kollégáival. Szerencsére Túri Lajos koreográfus szerint az énekes jól veszi az akadályokat, látszik rajta, hogy megedzette a Dancing with the Stars előző évada.

  „Ember Márkkal talán könnyebb volt, mert már dolgoztunk együtt, de Törőcsik Franciska és Marics Peti először kicsit nehezebben fogadta a személyiségemet” – mesélte a szakember, hozzátéve: nemrég még dicséretben is részesítette a Megasztár leendő ítészét. Ezt a fejlődést Marics is érzi, annak ellenére, hogy kemény munkában van része.

  Ma ötre jöttem, azóta folyamatosan ezt a jelenet vesszük különböző kameraállásból. Most 11 óra van, és már nagyon fáradt vagyok. De közben rendkívül vagány dolognak tartom az egészet, amikor kész van egy jelenet és az ember visszanézi, jó érzés látni, hogy tényleg sikerült átadni azt, amit szerettem volna. Élvezetes munka, de tele van pepecseléssel, egy nap alatt egy kétperces jelenetet forgatunk, de ilyen a filmkészítés

  – árulta el az énekes. Mivel néhány jelenet felvételének befejezése között több nap-, vagy akár hét is eltelik, a producerek nagyon sok részletre kell odafigyelniük, hogy minden stimmeljen a kamerák előtt.

  A folytonosság miatt nemcsak a ruhának, hanem például Marics Peti hajhosszának vagy a szőrzetének is úgy kell kinéznie, mint három hete” – mesélte a Blikknek Kirády Attila.

 • Mostanában ritkán látni együtt Vasvári Vivien három gyermekét, a sztáranyuka azonban ezúttal kivételt tett, és egy kedves közös fotót osztott meg magukról Instagram oldalán.Nem túlzás kijelenteni, lánya és fiai is hatalmasat nőttek, Ariana már 10-, Edward 6 éves, míg Colin 9 hónapos múlt.

  Az életem így tökéletes, ahogy van, mert körülöttem van mindaz, amire valaha vágytam. Velük minden pillanat értékes és felejthetetlen! ”  – fogalmazott bejegyzésében Vasvári.

 • A színésznő, mint írta, az évek múltával egyre csak jobban szereti férjét.

  Szinetár Dóra Instagram bejegyzésben, pár szelfi és őszinte sorok társaságában emlékezett meg Makranczi Zalánnal való kapcsolata 12. évfordulójáról.

  Ma 12 éve tudjuk, hogy szeretjük egymást. Elképesztően kalandos és színes 12 év volt. Sokan az elején egy fabatkát sem adtak volna azért, hogy lesz belőle valami. Azok lassan beláthatják, hogy tévedtek. Nem mintha fontos lenne, ki mit gondol, hiszen mi mindig tudtuk, hogy ez lesz az! Hogy ez Az! Mi úgyis tudjuk. Mi tudjuk azt is igazán, hogy mi minden történt velünk! Mert volt ebben a 12 évben rengeteg minden

  – kezdte posztját a színésznő, kitérve arra, rengeteg minden változott, mióta egy párrá váltak kollégájával, akivel egy közös kisfiuk is született.

  „Bennünk, körülöttünk. Az érzéseink is változnak. Az enyémek is. Az iránta érzett érzéseim is. Mert ahogy múlik az idő, egyre jobban, egyre mélyebben és egyre tudatosabban vagyok végtelenül szerelmes ebbe az édes Emberbe! Még nagyon sokszor 12 évet nekünk Kedvesem! A Jóisten Éltessen!” – zárta sorait.

  (via RTL)

 • Az extrább darabok helyett az ilyen alkalmakra a fast fashiont részesíti előnyben.

  "Mérföldkő" kategóriában díjazták a héten Tóth Andit a Social Media Awardon. Az X-Faktor leendő mentora meghatódva, egy elegáns kis fekete ruhában vehette át a címet, a Femcafe interjújában pedig el is mesélte, honnan szerezte be viseletét.

  Az van, hogy tíz évvel ezelőtt, az első egy-két gálán nagyon extra ruhákat rámadtak, nagyon drága cuccokat. Akkor megtanultam, hogy ilyen eseményekre általában nem szabad kétszer ugyanazt a ruhát felvenni. Szerintem felesleges nagyon drágán megvenni egy ruhát, hogy soha többé ne vegyem fel, szóval én hat-hét éve már fast fashion üzletben, 10 ezer forint alatt vásárolok. Ez például 3 forint volt a Bershkában

  – árulta el az énekesnő, aki külön méltatta öltözete lenge fazonját.

  „Kicsit úgy néz ki, mint egy hálóing, de amúgy nagyon meleg van, szóval nagyon örülök ennek a döntésnek. Nagyon kis aranyos, de csinos ruhácska.”

Rovatok