Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Különleges nevet kapott a házaspár gyermeke.

  Két évvel az esküvőjüket követően megszületett Iszak Eszter műsorvezető és Gyurta Dániel olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok korábbi úszó gyermeke. – írja a Blikk.

  Mint kiderült, a  sztárpár kislánya viszont nem az édesanyja nevét kapta, pedig a TV2 műsorvezetője korábban arról mesélt, hogy anyai ágon a dédnagymamáig visszamenőleg mindenki Eszter a családjukban, és ezt a tradíciót ő is követni fogja. A lap értesülése szerint kislányuk végül a Mirabella nevet kapta szüleitől, amelynek csodálatraméltó a jelentése.

  A Mokka háziasszonya néhány hete már felhagyott a munkájával, legutóbb e hónap elején adásban hívták fel kollégái, hogy jókívánságaikat fejezzék ki számára. A szerelmesek négy éve találtak egymásra, majd az esküvőjükre sem kellett sokat várni, amit 2022-ben tartották meg. Idén februárban jelentették be, hogy szülöi örömök elé néznek, ami hatalmas boldogság a közös életükben.

 • Az énekesnő nem egy fedél alatt él a 18 évvel fiatalabb szerelmével.

  Völgyi Zsuzsi és közel húsz évvel fiatalabb szerelme, Kökény Tamás a Tények Plusz kameráinak meséltek először a szerelmükről. A Romantic énekesnője kellő őszinteséggel beszélt három éve tartó párkapcsolatukról, így az is kiderült, hogy nem az együttélésében hisznek, hanem abban, hogy teret engedjenek a másiknak. Mint megtudhattuk, a mingli párkapcsolati forma szerint élik az életüket, amelynek lényege az, hogy a pár nem költözik egy közös otthonba.

  „Augusztusban már a harmadik évfordulónkat ünnepeljük, Tomi szép lassan belesimult az életünkbe. Az a kulcsa a szerelmünknek, hogy egy pár vagyunk, de nem élünk együtt, mind a kettőnknek megvan az otthona. Így nálunk nincsenek szürke hétköznapok, mindenki szervezi a saját életét. Nem múlik a vágyakozás a másik iránt, és minden egyes találkozásra nagyon készülünk, várjuk, és amíg nem látjuk újra egymást, addig hiányzunk egymásnak” – idézi Völgyit a Story.

 • Hatalmas motivációt jelentenek számára.

  Nagy Feró volt a minap a Mokka vendége, ahol az énekes elárulta, hogyan éli meg az évek múlását. A műsorvezetők megjegyezték, hogy több évtizedet is letagadhatna, annyira jó formában van, pedig két év múlva már nyolcvanéves lesz. 

  Én az Úristennek adok hálát, hogy erre a korra engem még így megtartott. Sőt, koncertezem, jövök-megyek. De muszáj, hát unokáim vannak, el kell tartanom őket. Mikor mondom a fiamnak, aki a menedzserünk, hogy »Botond, hagyjuk már, én már fáradt vagyok«, erre ő azt szokta mondani, hogy »Az unokádtól veszed el«. Ez egy szemét dolog

  – mondta viccesen a Beatrice frontembere, aki hozzátette: nagyapaként sokkal megengedőbb, mint édesapaként volt.

  Az énekes úgy gondolja, unokái nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy fiatalos maradjon. Gátat ugyanakkor nem tud szabni, és örömmel vesz meg mindent a gyermekeknek. Leginkább a családdal eltöltött idő tudja feltölteni és a lelkes közönsége is nagy motiváció számára.

 • Egy northamptoni férfi úgy döntött, hogy felmond a munkahelyén, és a nomád életmódot választva az autójába költözik. A 41 éves Maciej Bober már egy folytatja ezt az életformát, és nem bánta meg, sőt: úgy véli, az élete sokkal jobb így, ráadásul lakbért sem kell fizetnie. 

  Tíz évig élt lakótársakkal  Northamptonban, az albérletért pedig 550 fontot (256 ezer forintot) fizetett havonta. Édesapja halála, valamint az, hogy gyakran váltott munkahelyet és hiába küzdött párkapcsolatáért, változtatásra sarkallta. Fiat 500 típusú autójába költözött, s ételfutárnak állt, amivel hetente 300-400 fontot (140-185 ezer forintot) is megkeres. Nem bánja, hogy az autója lett az otthona, hiszen így nem kell albérletet fizetnie, ha pedig aludni szeretne, parkolókban vagy mellékutakon áll meg.

Rovatok