Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Májusban startolt el a ValóVilág 12. évada, amely több szempontból is rendhagyónak bizonyult elődjeihez képest. A nyári szezon mellett a nézők idén minden eddiginél nagyobb beleszólást kaphatnak a játék alakításába, sőt, menet közben egyikük be is költözhetett a villába, esélyt kapva arra, hogy megnyerje a fődíjat – ami, szintén most először, nem egy fix összeg.

  A nyereményalap az elmúlt két hónapban hol csökkent, hol nőtt, a minap azonban nem csak rekordmennyiséget ütött meg, de átlépett egy lélektani határt is:

  40 millió forint fölé duzzadt.

  Először megérzéseikben bízva, a Majka által bevitt titkos dobozokból sikerült kiválasztaniuk a villalakóknak a legnagyobb, 4 millió forintot tartalmazó aktatáskát, majd VV Geri és Dudu egy ügyességi játékkal pakolt további összeget virtuális széfükbe, ami jelenleg 41 millió 700 ezernél jár.

  Az, hogy ebből mennyi marad a pár hét múlva várható fináléra, esetleg még tovább növekszik-e, egyelőre a jövő zenéje, mindenesetre a nyolc még játékban lévő szereplőnek most joggal érhet fülig a szája.

 • Ha Ryan Reynolds és Hugh Jackman együtt jelenik meg valamilyen eseményen, azt garantáltan emlékezetessé teszik, ugyanis képtelenek megkomolyodni. Ezt bizonyítják azok a fotók is, amelyek legújabb filmjük, a Deadpool és Rozsomákbemutatóján készültek Londonban. 

  Reynolds ugyanis ragaszkodott ahhoz, hogy azt az ebet is magával vigye a vörös szőnyegre, amelyet az Egyesült Királyság legcsúnyább kutyájának tartanak. Nem véletlenül: a Peggy névre hallgató keverék kutyus ugyanis szintén szerepel a filmben, Deadpool kis segédjeként tűnik fel a filmvásznon.

   Szerelem volt ez köztük első látásra!

  – nyilatkozta Peggyvel kapcsolatban Reynolds.

  A Deadpool és Rozsomák július 25-én érkezik meg a magyar mozikba.

  (via Daily Mail)

 • Személyi sérülés nem történt, de csúnya károkat okozott Beryl az egykori szépségkirálynő családjának.

  Ahogy arról az Index is beszámolt, hatalmas erővel söpört végig előbb a Karibi-térségen, majd az Egyesült Államok déli területein a Beryl hurrikán. A természeti katasztrófa emberéleteket is követelt, emellett hatalmas károkat okozott többek között a Texasban élő Polgár Krisztináék otthonán is. Szerencsére a család épp látogatóban volt a szülőknél Magyarországon, ám házuk így sem úszta meg sértetlenül.

  „Óriási pusztítást csinált, amilyen gyorsan jött és tarolt. Kegyetlen. Én ezt nem is tudom, hogy hogy fogja tudni megoldani az önkormányzat” – kezdte az RTL-nek az egykori szépségkirálynő, aki környékbeli barátoktól, szomszédoktól is értesült a kinti helyzetről, sőt párja, Szabolcs is visszautazott nemrég Houstonba, hogy felmérje a károkat. Elmondása szerint Beryl nem csak a fákat, de az összes kerítést is kidöntötte az utcájukban, egy nagy közös udvart hozva létre, ameddig csak a szem ellát.

  Egy óriás kert lett az egészből. (..) Ez ugye hétfőn történt, ezen a héten, és most már negyedik napja nincsen áram. Férjem visszament, próbálja rendbe tenni a dolgokat, megnézi, hogy mi történt a házzal. Sajnos nekünk is vannak vannak anyagi károk, viszont azzal vigasztaljuk magunkat, hogy rendben vagyunk, itthon voltunk, biztonságban voltunk, és végül is átvészeltük.

  – mesélte a háromgyermekes édesanya, aki ennek ellenére jelenleg nem tervezi, hogy visszaköltözne családjával Magyarországra.

  „Nálunk ez napi szinten téma, imádjuk Magyarországot, de imádjuk Amerikát is. Őszintén a mai napig nem tudjuk, hogy merre tovább, majd kiderül.”

 • Méghozzá az eredetinél is lengébb öltözetben.

  1992-ben, azaz idén már 32 éve, hogy bemutatták Sharon Stone és Michael Douglas legendás thrillerjét, az Elemi ösztönt. A film leghíresebb, rendőrségi kihallgatásos jelentét most egy fotóval alkotta újra a 66 éves színésznő, egy szál csipkés fehérneműben vette fel ismét Catherine Trammel ikonikussá vált, keresztbe tett lábas pózát.

  Elemien...a tiéd!

  – írta Instagram bejegyzéséhez Stone, követői pedig nem győzték bókokkal elhalmozni őt kirobbanó formája miatt.

Rovatok