Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mindenkit megmosolyogtat Medox és Nina.

  Kulcsár Edina a minap a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében számolt be arról, hogy édesanyjával, Jakab Krisztinával és gyermekeivel a siófoki állatkertben jártak, ahol az anyaszerepből kilépve ő maga is gyereknek érezhette magát egy kis időre. Feltehetően itt készült az a videofelvétel is, amelyen az egykori szépségkirálynő előző házasságából született gyermekei, az ötéves Medox és a négyéves Nina láthatóak, amint egy kakassal találták szemben magukat.

  A gyerekek bátrak voltak, a kakas azonban nem feltétlen örült a közelségüknek.

  Nina, vigyázz, mert megtámad!

  – szólt rá lányára Kulcsár Edina, aki erre békén is hagyta a kakast, Medox azonban még közelebb ment, mire a tollas jószág nekiiramodott. A kisfiú felsikoltott, s gyorsan el is iszkolt, megnevettetve ezzel szeretteit.

  Az erről készült aranyos videó ide kattintva tekinthető meg.

 • Új dala mellett új karrierjére is koncentrál.

  Az X-Faktor előző szériájában ismerhette meg az ország Bodrogi Enikőt, Bodrogi Gyula és Voith Ági unokáját. Az ifjú énekesnőt készülő új daláról, valamint színészi karrierjéről is kérdezték őt a Reggeli műsorvezetői  – mint kiderült ugyanis, nagyszüleit követve Enikőt is elkezdte érdekelni ez a pálya.

  „Engem a filmipar nagyon érdekel, meg a sorozatok, valahogy ez nagyon a fejemben jött, és mondtam, hogy akkor megpróbálom, miért ne? A szereplés része érdekel, de kipróbálom magamat castingokon, hátha felfigyelnek rám, és azt mondják, hogy na, akkor ebben van valami tehetség! Nem tudom, mit hoz az élet” – magyarázta a lány, aki a hétvégén ünnepli majd 20. születésnapját.,

  „A nagypapám is ott lesz, aki nagyon fitt, kilencvenévesen szerintem le tud engem futni! Mondjuk, nem is gondolja magát kilencvennek, sok 90 évest látok, aki szenved, de ő csinálja!”

 • Will Ferrell a minap Christina Applegate és Jamie-Lynn Sigler MeSsy című podcasműsorának vendége volt. A beszélgetés során többek között azt is elárulta, hogy mi az igazi neve, amivel sokakat sikerült meglepnie, jóllehet az 56 éves amerikai színész nem igazán büszke a dologra. Sőt: sokáig szégyellte, hogy John névre keresztelték, és nem is akart a John névre hallgatni sosem.

  Nem is igazán nevezhető ez traumának, de emlékszem, mennyire szégyelltem magam, hogy az igazi nevem John, John William Ferrell. Az iskola első napján még Johnnak neveztek, és nagyon kellemetlen volt mindig szólni, hogy sosem használtam a Johnt, én igazából egyszerűen csak Will vagyok. Kínzó volt, mire megjegyezték a tanárok 

  – mesélte a Mi a manó? és a Barbie című filmek sztárja, hozzátéve, a névváltás nem az ő döntése volt.

  A szüleim a John nevet adták nekem, de Willnek hívtak. Így nőttem fel. Nem is tudom, miért volt olyan ciki, amikor magyarázkodnom kellett emiatt. Talán azért, mert az iskolában a többi gyerek mindig kérdezgette, főleg az újak, hogy miért nem a John-t használom. Hosszú történet! Az emberek biztos azt gondolnák, ez a legbénább dolog a világon.

  (via New York Post)

 • Mintha nem is ő szerepelne legújabb fotóin.

  Mészáros Lili a TV2 Next Top Model Hungary című tehetségkutató realityjében hétről hétre új arcát mutatta meg. Extrém helyzetekben igyekezett kihozni magából a maximumot, s ez a jelek szerint a műsort követően sincsen másképp.

  A biomérnöknek tanuló modell, aki korábban kényszeresen sminkelt, mert szégyellte az arcát, egy friss Instagram-bejegyzés tanúsága szerint nemrég megint Oleg Borisuk divatfotós kamerája elé állt, akivel a NTMH forgatásán is együtt dolgozott. Megjelenéséért ezúttal is a TV2 stylisjta, Kiss Márk felelt, kivételes sminkje és frizurája miatt azonban első látásra alig lehet felismerni Mészárost.

  A modell az alább látható fotósorozathoz egy számítógépes játékok világában használt kifejezést fűzött. A „hidden character unlocked” magyarul annyit jelent: rejtett karakter feloldva.

Rovatok