Index Vakbarát Hírportál

Priskin Tamás csak egy van

2010. november 9., kedd 09:30

Ipswich Town v Derby, 20.45 -- H: 2.05 D: 3.25 V: 3.75

Priskin szombaton is gólt lőtt, érdemes figyelembe venni formáját, de Fülöp Mártonra sem árt figyelni, mert lehozhatja gól nélkül a rangadót.

Priskin Tamás a hétvégén belőtte harmadik bajnoki gólját, és a Sheffield United elleni idegenbeli találattal (1-2) jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy a csapat a hatodik helyre került az angol másodosztályban. Priskint korábban nem élvezte maradéktalanul szurkolók bizalmát, ezért is volt különösen fontos, hogy eredményes lett, és meg is szólalt utána a „Priskin Tamás csak egy van” kórus.

Az Ipswich rangadót játszik kedden, hiszen a negyedik helyen álló Derby az ellenfél, és egy győzelemmel megszilárdíthatná a helyét az élmezőnyben. Kivált, mert szombatom egy újabb hazai meccs vár Roy Kenae csapatára, a Barnsley lesz a vendég.

Priskin gólja amúgy háromszoros pénzt ér, és erre van is esélye, mert a lecsorgó labdákra jól szokott helyezkedni, ha pedig olyan formába lendülne, mint a Watfordban volt, amikor pazar gólokat lőtt, nem lenne könnyű kiszorítani a kezdőből. Keane máéra szezon elején elismerte, sokat foglakozik a csatárral, hogy kihozza belőle a maximumot.

Az Ipswich kapusa Fülöp Márton, ha a válogatott játékos kapott gól nélkül hozná le a meccset, 2,62-es az odds.

A Derby idegenben nem annyira félelmetes, mint otthon, háromszor úgy volt vendég, hogy nem lőtt gólt. (Hull, Swansea, Milwall) Nem lehetetlen tehát, hogy most is megbénulnak a csatárok a kapu előtt, illetve Fülöpnek lesz jó napja, és bravúrjaival fosztja meg őket a gólszerzéstől.

Buzsáky Ákos csapata, a QPR vezeti a ligát, a magyar középpályás sérült, ezért nem játszhat. A QPR idegenbe megy, hagyományosan kevés gólt szokott kapni – 15 meccsen mindössze hatot kapott a csapat -, és idegenben jobban is szeretnek játszani, mert ilyenkor nemcsak védekeznek ellenük. A londoniak sikere mellett 2,7-es a szorzó.

Rovatok