Index Vakbarát Hírportál

Luiz nemcsak gólokban, trollkodásban is jó

2013. május 9., csütörtök 18:16

Az utóbbi hetek kétségtelenül az óriási gólokat lövő és a mészáros David Luizról szólnak, de a brazil védő a hülyülésben is élen jár, minden alkalmat kihasznál egy kis trollkodásra. A Chelsea-futballista a szerdai meccsen jó ötletnek gondolta, ha kihallgatja a tottenhameseket.

Andrés Villas-Boas Holtbyt hívta ki az oldalvonalhoz, hogy ellássa néhány tanáccsal, ha már a közelben volt, Luiz is odaólálkodott, és komolyan bólogatott a Tottenham-edzőt hallgatva. Majd mintha csak csapattársak lennének, Holtbyval sétált vissza a pályára.

David Luiz kihallgatja AVB-t

A tottenhamesnek ekkor esett le, hogy nemcsak ketten voltak AVB-vel, el is röhögte magát.

Luiznak elég kamerát látnia és egyből megbolondul, tavaly a BL-döntő előtt simán beletörölte az orrát az interjút adó Petr Cech mezébe, de már tréfált meg gyanútlan riporternőt is, akinek a háta mögött utánozta a gesztusait, de Torres és Lampard interjúja közben is jól adta a tudálékos óvodást, hogy csak párat említsünk a brazil hülyeségei közül.

A Tottenham 2-2-vel játszott a Chelsea-val a bajnokin. A Chelsea így a harmadik helyen áll 69 ponttal, de a dobogóért még nagy küzdelem lehet a hátralévő két fordulóban. Még a 66 pontos Tottenham és a 67 pontos Arsenal is odaérhet.

Rovatok