Index Vakbarát Hírportál

Sportfesztivál és testépítő Grand Prix Budaörsön

2013. június 5., szerda 11:48

Szombat reggeltől vasárnap hajnalig várja az érdeklődőket a harmadik alkalommal sorra kerülő budaörsi SportFest, mely számos program mellett a WBPF testépítő és fitnesz világszövetség Grand Prix versenyének is otthont ad. A fesztivál helyszíne a budaörsi sportcsarnok, továbbá a strand bel- és külterülete, ahol szombaton 10 órától vasárnapi hajnali 2 óráig lesznek programok.

A fesztiválon a Grand Prix-verseny mellett küzdősport-bemutatókat is rendeznek, de meg lehet majd ismerkedni a legújabb edzésirányzatokkal is. Mindezek mellett lesz a fiatalok akrobatikus mutatványaira épülő Fitgeneration show, "kezdő fitt szépségek" részére kiírt éjszakai bikiniverseny. A mozogni vágyók a Move színpadnál félóránként más-más mozgásformát végezhetnek, de ki lehet majd próbálni többek között a strandröplabdát, a strandrögbit, a strandkézilabdát és a strandfocit is.

A szervezők gyerekeknek és felnőtteknek is állítanak fel játszóteret, s lesz még például csocsóbajnokság, sörpingpong és sör-váltófutás is. A WBPF Hungary és a Budaörsi Fiatalok közös rendezvényének fővédnöke Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) sportért és ifjúságért felelős államtitkára.

Rovatok