Index Vakbarát Hírportál

A horvátok ellen Ausztriára készül a válogatott

2016. március 16., szerda 09:03 | aznap frissítve

Bernd Storck két válogatott játékostól elköszönt, derült ki a Nemzeti Sportnak adott interjúból. A magyar válogatott szövetségi kapitánya azt mondta, nem szokta a döntéseit megindokolni, de ezúttal kivételt tett, Leandrónak és Vanczák Vilmosnak is megköszönte  a nagyszerű munkát, amit eddig végeztek, és közölte velük, hogy jelenleg nem számít rájuk,

mert a hosszabb távú felkészülést szem előtt tartva fiatal játékosoknak szeretnék inkább lehetőséget adni. (...) Nagyon profin reagáltak.

Vanczák Vilmos reagált a kapitány döntésére, mint mondta az Nso.-hu-nak, letaglózta, hiszen mindig az volt a célja, hogy válogatott legyen.

Amikor azonban Bernd Storck felhívott, és közölte, nem számít rám a jövőben, nem tudtam megszólalni.

A következő szombaton a magyar válogatott Horvátországgal játszik, és ezzel kapcsolatban Storck kifejtette, hogy az ellenfél biztosan száz százalékos teljesítményt fog nyújtani, mert új kapitányuk van, akinek bizonyítani szeretnének, másrészt a profik, akiknek fontos, hogy az Eb-n szerepeljenek. Ellenük amúgy már az első Eb-s ellenfelünkre, Ausztriára készül, amely ellen a megfelelőnek vélt taktika a fejében már megvan, és a horvátok ellen majd kiderül, mennyire sikerült elsajátítania a csapatnak.

Nem számít barátságos találkozóra, 

ez kőkemény küzdelem lesz.

Borítókép: MTI / Illyés Tibor

Rovatok