Index Vakbarát Hírportál

Nem balett, nem is hiszti

2016. augusztus 31., szerda 11:04

Hajrájába fordul a 2016-os MLB-szezon, a Cleveland Indians pedig remek helyzetben van, hiszen vezeti saját csoportját, és egyelőre úgy tűnik, ott lesznek a rájátszásban. Ha nem is kiélezett, de egyáltalán nem lefutott még a harc az American League Central csoportjában, ahol 4,5 meccses előnye van a Clevelandnek, és ilyenkor a legfontosabb az, hogy a szoros meccseket megnyerje egy csapat.

Kedd este a Minnesota Twins ellen játszott az Indians, és a dobójátékos Zach McAllisternek is köszönhetően megnyertek egy ilyen szoros meccset, hiszen 5-4-re nyert a Cleveland. McAllisternek pedig a szokottnál kicsit több köze is volt a győzelemhez: a hatodik inning tetején (amikor a Twins támadott) egy nagyon látványos mozdulat végén ejtette ki a Twins ütőjátékosát, Kurt Suzukit.

Suzuki jól találta el a labdát, ami nyílegyenesen McAllister felé indult vissza. A dobók rettegnek az ilyen ütésektől, mert ha fejen találják őket, az súlyos sérülést tud okozni. McAllister ugrott is a dombról, nehogy baj legyen, de a szeme sarkából meglátta, hogy nem a teste, hanem inkább a föld felé tart a labda. Reflexből emelte is a lábát, sarokkal felszedte a labdát, majd el is kapta azt.

Mivel a labda nem érintette a földet, mielőtt megfogta volna azt, ki is ejtette Suzukit.

Egyelőre nem láttunk képet McAllister vádlijáról, ám le mernénk fogadni, hogy az jó kéttenyérnyi darabon most lila/véraláfutásos.

Rovatok