Index Vakbarát Hírportál

Másfél éve átadták, mégis használhatatlan a Tüskecsarnok uszodája

2017. szeptember 1., péntek 09:47

Továbbra sem használhatják a környéken élők, dolgozók, tanulók a másfél éve átadott, 3,2 milliárd forintból megépített Tüskecsarnok uszodáját, amit pont azért építettek, hogy lakossági igényeket elégítsenek ki vele.

Ahvg.hu cikke a 2016 márciusi átadó – ami nem is volt átadó, hiszen egyből utána nem nyitott meg a Tüskecsarnok – óta szedte össze a fontosabb mozzanatokat, hogy hogyan is nem lehet használni az uszodát továbbra sem:

előreláthatóan még nem pontosított a lakossági medencehasználat biztosításának ideje, de amint megszületnek a hivatalos lakossági nyitvatartási időpontok, azonnal tudatni fogjuk a Tisztelt Érdeklődő Közönséggel!

Az egyetlen támaszpontot az uszoda ajtajára kitett felirat adhatná, eszerint augusztus 7-ig karbantartás miatt zárva tartanak, csakhogy szeptemberig nem sikerült kinyitniuk azóta sem.

A hvg.hu megpróbálta a megadott számokon elérni az uszoda üzemeltetőit, végül a létesítményvezető viszont a Magyar Nemzeti Sportközpontokhoz irányította őket (MNSK) – de itt is csak azt tudták meg, hogy ha majd egyszer megnyit a Tüskecsarnok uszodája, akkor arról lesz tájékoztatás, várható időpontot viszont nem említettek.

Rovatok