Index Vakbarát Hírportál

Köpködésért kapott egymeccses eltiltást Fábio Coentrão

2018. február 15., csütörtök 20:45

Fábio Coentrão az utóbbi időben jellemzően nem a játékával tűnik ki, hanem különféle botrányos megmozdulásaival, januárban egyszer már szétverte a kispadot, utána felrúgta, majd rasszista sértéssel illette az ellenfél FC Porto egyik játékosát, most pedig azért kapott eltiltást, mert a Portugál Kupa elődöntőjének múlt heti meccsén a Porto szurkolói felé köpött – írja a Bancada.

A múlt szerdai mérkőzést a Porto nyerte 1-0–ra, valószínűleg emiatt lehetett dühös a portugál, a gesztussal azonban csak azt érte el, hogy sorozatban a második meccset kell kihagynia a bajnokságban eltiltás miatt, hétfőn nem játszhat majd a Tondela ellen.

Ez utóbbit maga Jorge Jesus erősítette meg a csütörtöki, FK Asztana elleni meccs után. Öröm lehet nekik az ürömben, hogy a Sporting 3-1–re megverte Kleinheisler csapatát az egyenes kieséses szakasz első fordulójának első meccsén, így a hazai meccset kényelmes előny birtokában várhatják majd.

A magyar középpályás egyébként kezdő volt, az első félidő hajrájában az ellenfél egyik játékosának könyöklése miatt azonban felrepedt és vérzett a szája, ezért percekig ápolták, majd az 57. percben le is cserélték. Az Asztana egyébként nem kezdett rosszul, ők szerezték meg a vezetést az első félidőben, de a második játékrészben teljesen szétestek, 3 gólt kaptak hét perc alatt, majd Jurij Lovginyenko begyűjtötte a második sárgáját, így innentől emberhátrányban játszott a kazah együttes.

Rovatok