Index Vakbarát Hírportál

Medencébe esett, megfulladt Bode Miller 19 hónapos lánya

2018. június 12., kedd 10:50

Bode Miller olimpiai és világbajnok amerikai alpesi síző 19 hónapos kislánya úszómedencébe fulladt Dél-Kaliforniában - közölte a hatóság nyomán az MTI. Emeline Miller vasárnap hunyt el egy Orange megyei kórházban, egy nappal a vízi balesetet követő sikertelen újraélesztés után.

„Le vagyunk sújtva” - írta Miller a lányáról közölt kép mellé Instagramon.

Millernek Emeline-on kívül három gyereke van, Emeline volt a második közös gyereke a strandröplabdázó Morgan Millerrel, akivel 2012-ben házasodtak össze.

Szombat este helyi idő szerint fél hét előtt hívták a mentőket Coto de Caza egy elegáns negyedében lévő házhoz – részletezte Tony Bommarito, a megyei tűzoltóság kapitánya. A sikertelen újraélesztési kísérlet után a kislányt a sürgősségi osztályra vitték, de már nem tudták megmenteni. A baleset körülményeit vizsgálják - mondta az Orange megye seriff hivatalának szóvivője, Carrie Braun.

A 40 éves Bode Miller a legsikeresebb amerikai alpesi síző, 33 világkupa-győzelmet aratott, négyszer volt világbajnok, hat olimpiai érmet szerzett, köztük egy aranyat a 2010-es vancouveri téli olimpián. A 2014-es szocsi téli olimpia legidősebb érmes síelője volt 36 évesen.

Rovatok