Index Vakbarát Hírportál

Csankot elküldték az NB III.-as Gyöngyöstől

2018. szeptember 19., szerda 09:25

Anyagi okokra hivatkozva hét forduló után menesztette Csank Jánost a NB III.-ban szereplő Gyöngyösi AK, írja a Heol.hu.

A Gyöngyösi Atlétikai Klub vezetése a klub anyagi helyzetére való tekintettel megköszönte Csank János eddigi munkáját a vezetőedzői poszton. A Mesternek további sok sikert kívánunk, és köszönünk mindent, amit a klubért tett! A továbbiakban az eddigi másodedző, Török János veszi át munkáját.

Az NB III. Keleti csoportjában szereplő csapat hét forduló után még nyeretlen, öt vereség mellett mindössze két döntetlent sikerült elérnie. A 71 éves edzőt ennek ellenére meglepte, hogy elküldték a klubtól.

Igen, meglepett, mert mindenki tisztában volt azzal, milyen tényezők játszottak szerepet abban, hogy jelenleg itt állunk, már ami a helyezést illeti. Borzasztó balszerencsés időszakot hagytunk magunk mögött, szakmailag mégsem éreztem, hogy hibáztam volna

– nyilatkozta Csank a Heol.hu-nak.

Csank edzőként megfordult többek között a Vác, a Videoton, a Ferencváros és a magyar válogatott kispadján is, Magyar Kupát egyszer (Békéscsaba, 1988), az első osztályt kétszer (Vác, 1994 és Ferencváros, 2001), az NB II.-t háromszor – Eger (1984), Videoton (2000), Siófok (2002) – nyerte meg edzőként.

Rovatok