Index Vakbarát Hírportál

Második meccsét is elvesztette a PSG a francia bajnokságban

2020. szeptember 13., vasárnap 23:14

Kikapott az Olympique Marseille-től a Paris Saint-Germain a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második fordulójában, ezzel Thomas Tuchel csapata két meccs után nulla ponttal áll a Ligue 1-ben.

Neymar és Ángel Di María is meggyógyult a koronavírusból, így mindketten kezdőként léptek pályára a Marseille ellen. A brazil sztár 10 perc után Dimitri Payettel kakaskodott, mindketten sárga lapot kaptak...

A 31. percben Florian Thauvin talált be egy szabadrúgás után, ezzel szerzett vezetést az OM. A 27 éves játékos remek formában futballozik, csapata utóbbi négy góljának mindegyikéből kivette a részét. 

A második félidőben a VAR mindkét oldalon érvénytelenített egy lesgólt, az eredmény pedig már nem változott, kikapott a Kylian Mbappét, Mauro Icardit és Marquinhost is nélkülözni kényszerülő párizsi gárda. 

A végén elszabadultak az indulatok, a játékvezető – aki egyébként sem osztott ki kevés lapot a találkozón – a hazai oldalon Layvin Kurzawát, Leandro Paredest és Neymart, a vendégeknél Jordan Amavit és Darío Benedettót is kiállította!

A PSG – amely ezúttal is többet birtokolta a labdát és több helyzetet alakított ki – az első fordulóban a Lens otthonában kapott ki, így két forduló után nulla ponttal, nulla szerzett góllal áll.

LIGUE 1
2. FORDULÓ
PSG–Marseille 0–1 ( Thauvin 31.)

(Borítókép: AFP/Franck Fife)

Rovatok