Index Vakbarát Hírportál

Tiger Woods elhagyhatta a kórházat

2021. március 17., szerda 08:59

Februári súlyos autóbalesete után elhagyhatta a kórházat Tiger Woods, a világ legismertebb golfozója, aki floridai otthonában lábadozik tovább.

A 45 éves sportoló a Twitteren úgy fogalmazott, mostantól mindennap azon fog dolgozni, hogy visszanyerje az erejét. Egyúttal mindenkinek megköszönte a jókívánságokat, az orvosi csapatnak pedig az ápolást.

Az index korábban beszámolt róla, hogy a tizenötszörös Major-győztes Woods február 23-án szenvedett súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel járó autóbalesetet Los Angeles közelében.

A sportoló gyorsan hajtott, és emiatt kocsija lesodródott az útról, és többször megpördülve az oldalán landolt. Tiger Woods jobb lábszára és bokája roncsolódott, több nyílt törése volt, több órán át operálták, ennek során a sípcsontját, valamint a bokacsontját is rögzíteni kellett csavarokkal. A műtétjei után a Kalifornia Egyetem kórházába szállították át a golfozót. 

Az akkori előrejelzések szerint hónapokba telhet, mire újra járni tud, és most sem közölték a visszatérésének várható időpontját. 

(Borítókép: Mladen Antonov/AFP)

(MTI)

Rovatok