Index Vakbarát Hírportál

Shaquille O’Neal vevőt talált 16,5 millió dolláros kúriájára

2021. szeptember 22., szerda 11:34

Úgy fest, a négyszeres NBA-bajnok Shaquille O'Neal három év után vevőt talált floridai Windemere-ben található luxusházára – írja a Mansion Global.

A Los Angeles Lakersszel és a Miami Heattel csúcsra érő 49 éves center 2018 közepén hirdette meg először a 2900 négyzetméteres, vízparti kúriáját, ám azóta sem tudta eladni. Most azonban úgy tűnik, sikerül megválnia Florida egyik legnagyobb eladó ingatlanját, az értékesítése ugyanis függőben van, amit Tiffany Pantozzi ingatlanügynök is megerősített. Bár az eladási árat nem lehet tudni, O'Neal aligha jár jól az üzlettel, a ház eredetileg ugyanis 28 millió dollárért (8,5 milliárd forintért) volt meghirdetve, ám legutóbb már csak 16,5 millió dollárért árulták.

Az egyedi építésű ház – amelyet a 216 centiméteres sportoló igényei szerint alakítottak ki – négyhektáros területen fekszik, 12 hálószobával, 15 fürdőszobával, fedett kosárlabdapályával, szivarszobával, hangszigetelt mozival és 17 autó tárolására alkalmas teremmel rendelkezik. Természetesen medence és egy dokk is tartozik hozzá.

Rovatok