Index Vakbarát Hírportál

Akár hetente egymillió fontot is kereshet Kylian Mbappé Párizsban

2022. február 17., csütörtök 14:49

Kylian Mbappé jövője még mindig kérdéses, annak ellenére is, hogy több sportmédium már biztosra veszi, hogy a nyáron szabadon igazolható világsztár a Real Madridban folytatja pályafutását.

Ennek ellenére a legújabb hírek szerint a PSG vezetősége még mindig nem tett le a francia zseni megtartásáról. Legújabb ajánlatukkal a világ legjobban fizetett labdarúgójává válhat Mbappé, amennyiben elfogadja az új szerződésajánlatot.

A francia klub még mindig hosszútávú projektjük kulcsfigurájaként tekint a 23 éves csatárra, így akár olyan szerződést is ajánlhatnak neki, amire még nem volt példa a futball történelmében. Az Independent úgy értesült, hogy 

a heti fizetése jócskán meghaladhatja az 500 ezer fontot, de inkább az egymillió fontos határhoz állna közelebb.

Kylian Mbappé éppen kedd este szerzett zseniális találatot, amivel csapata legyőzte a Real Madridot a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. 

Nem Mbappé az egyetlen, aki csillagászati összegért rúghatná a bőrt a jövőben a francia fővárosban. Paul Pogba szerződése is nyáron jár le a Manchester United csapatával, és amennyiben Párizsban folytatná karrierjét, heti 600 ezer font környéki összeg ütné a markát. 

(via Independent)

(Borítókép: AFP)

Rovatok