Index Vakbarát Hírportál

Bombával fenyegették meg a Manchester United csapatkapitányát

2022. április 21., csütörtök 18:54

Családi háza felrobbantásával fenyegették meg nemrég az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United angol válogatott csapatkapitányát, Harry Maguire-t.

A 29 éves belső hátvéd menyasszonyával és két gyermekükkel él az Anglia északnyugati részén lévő Cheshire-ben. A játékos e-mailben kapta a fenyegetést szerdán, egy nappal azután, hogy csapata 4–0-ra kikapott a Liverpool vendégeként.

A 42-szeres angol válogatott futballista szóvivője a történtekkel kapcsolatban elmondta: Harry Maguire számára családja biztonsága az első, és az eddig megszokott rend szerint készül az Arsenal elleni szombati bajnokira, a fenyegetésről pedig még nem nyilatkozik.

Az ügyben egyelőre a Manchester United sem adott ki közleményt.

A helyi rendőrség csütörtök délutáni tájékoztatása szerint nem volt szükség a ház kiürítésére, a kertet és a környéket ugyanakkor bombakereső kutyával vizsgálták át – számolt be az MTI.

(Borítókép: Harry Maguire a Liverpool–Manchester United Premier League-mérkőzésen az Anfielden 2022. április 19-én. Fotó: Chris Brunskill / Fantasista / Getty Images)

Rovatok